Şimdi Ara

lastik yardımı (kış lastiği değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cumartesi günü aracın ön sağ lastiğini otobüs sıkıştırması yüzünden kaldırıma değdirerek 1,5 cm kadar yanak kısmından yardım.Daha sonra tamirciye giderek lastiği söktük ve lastikçi ilk önce soğuk yama sonradan 2 saat süre bekleterek sıcak yama yaptı.Yama yapılan lastiği arka sağ lastikle değiştirerek arkaya koydu.Birde lastiğin outside kısmını inside tarafıyla yer değiştirip yamalı tarafı iç tarafta kalacak şekilde değiştirdi.

Aracın lastiği 245/40 R19 Goodyear Eagle F1 fiyatını sordum tek alırsam 1100 tl çift alırsam 900 tek lastik fiyatı diyorlar.

Sizce bu şeklide devam etmelimiyim? Yoksa sıfırını mı almalıyım? Araç kmsi daha 4800 7 aylık araba.yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stepne lastiğiniz aynı ebat değil sanırım, bence yeni bir adet lastik alıp değiştirin yanaktan yama sağlıklı olmuyor genelde. birde iç-dış ters olması ne kadar verimli olur orası ayrı bir soru işareti

• Lastikleri kesinlikle değiştirmelisin.Lastiklerin yeni olduğu için tek birini değiştirirsen sıkıntı olmaz gibi yine de bir bilene danışman da fayda var.Ama lastikler kesinlikle değişmeli yanak arızalarının şakası olmaz
  • 235/40/r19 kullanıyorum bende, arka sağ lastiğin sürekli balon yapması yüzünden birkaç lastik bayi araştırması ile balon yapan lastikle aynı diş kalınlığına sahip birebir Pirelli cinturato p7 lastiği takma çıkarma dahil 200 liraya hallettim. Biraz araştırma ile belki şansınıza böyle bir lastik bulabilirsiniz.

2017 Skoda Kodiaq 1.4 TSI 150 PS ACT DSG Ambition
    2018 Opel Insignia Grand Sport Exclusive 1.6 CDTI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış lastiği gerekli mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.