Şimdi Ara

Lastik Yakma(Honda,BMW)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BMW 320d 2011 Model 184 Beygir Triptronic Vites 380Nm Tork Arkadan İtiş

Honda Accord Sport 2.0ES 1996 Model Beygir=? Tork=? Otomatik Vites Önden Çekiş

Bu araçlarla nasıl lastik arabaya fazla zarar vermeden yakabilirim(Kış ve Normal Lastik Detayıda Olursa Sevinirim)

Tüm detayları yazarsanız sevinirim.

• _____________________________
  • Herşeyden önce ayağının gaz pedalına yetişmesi lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 23 Aralık 2012; 22:27:50 >
    Eğer bir millet, iktidarda bulunan kişilerin alçaklığını, hırsızlığını, yalnızca kendi siyasi görüşünden olduğu için görmezden geliyorsa, o millet erdemini yitirmiştir. Erdemini yitiren millet, bir gün vatanını da yitirmeye mahkumdur. NICCOLO MACHIAVELLI

Battletag = dMbHeLL#2466
  • Beğenmedin mi sorumu? Aslında Bilmediğim Bir Şey Değilde Derdim Araca Fazla Zarar Vermemek.

Lastik pahalı yapmasan daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic Marş Problemi
    12 yıl önce açıldı
    Honda Civic Akü Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada bir sorum daha olucak boştayken deviri 2000-3000 arası yukseltıp vıtese takmam ardından senın dediğin gibi hafif firen ve tam gaz lastiğin yerden kopmasını sağlamaz mı yani yerinde kalıp lastik yakmasına?

Honda is a Passion.
  • Dacia Logan da denedim araba kitlendi kaldı yetersiz güçten sünger vitesli lanet külüstür.

Orijinalden alıntı: BraveCar

Dacia Logan da denedim araba kitlendi kaldı yetersiz güçten sünger vitesli lanet külüstür.

Sen becerememişsin gözüm..
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • Focusta yapiyorum ben çikma teker alip yapiyorum ama ciddi anlamda arabaya zarar veriyor şanzimana motora , oldugun yerde arabayi zorluyorsun arabadan anlamasan bile zorlaniyo araba zarar vermiyim dersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.