Şimdi Ara

LASTİK SAKLAMA HİZMETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
10.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasım ayı içinde aracıma dört adet kış lastiği alacağım…

Ancak araçtaki mevcut dört mevsim lastiklerini saklayacak yerim yok…

O yüzden İstanbul Anadolu Yakasında lastik saklama hizmeti veren bir lastik satıcısı arıyorum…

Her türlü marka önerisine açık olmakla birlikte tercihim Michelin, Goodyear ve Continental

• Saklama hizmeti veriyorlar mı bilmiyorum, ancak Anadolu yakasında Kartal Sahilde Koçtaş var, orada Continental minibüsü var. Ben zamanında Continental almıştım oradan tekerleği de takmışlardı çok ilgililer. Continental için orasını önerebilirim
  • tekini benim bagajda muhafaza edebilirim... parada istemem...
  • Bostancı lunapark karşısında Akın lastik var. Lastik saklama hizmeti veriyorlar. Michelin ve Nokian satışı var. Diğer markalar varmı bilmiyorum.
  • http://www.lastikturk.com/iletisim.aspx

Buradan geçen yıl 4 adet kış lastiği aldım, yazlıkları salkadılar, sonra gittim yazlığı taktılar kışlık saklama için de para almadılar.

Efendi insanlar, tavisye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapsig

Bostancı lunapark karşısında Akın lastik var. Lastik saklama hizmeti veriyorlar. Michelin ve Nokian satışı var. Diğer markalar varmı bilmiyorum.

http://www.akinlastik.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: biologic

http://www.lastikturk.com/iletisim.aspx

Buradan geçen yıl 4 adet kış lastiği aldım, yazlıkları salkadılar, sonra gittim yazlığı taktılar kışlık saklama için de para almadılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar…

Bayramdan sonra her ikisini de arayacak ve bizzat gidip yerlerinde göreceğım…

quote:

Orijinalden alıntı: dammak

quote:

Orijinalden alıntı: sapsig

Bostancı lunapark karşısında Akın lastik var. Lastik saklama hizmeti veriyorlar. Michelin ve Nokian satışı var. Diğer markalar varmı bilmiyorum.

http://www.akinlastik.com/

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biologic

http://www.lastikturk.com/iletisim.aspx

• Lastik saklama hizmeti yapıyorlar yıllık 80-100 tl civarı bir para alıyorlar saklıyorlar
    (yazlık kışlık fark yapmıyor)
    Bu tarz depolama için yeri olmayanlara büyük lastikçiler harici depo tutuyor ve müşterilerine yardımcı oluyor.
    Aslında lastikçi açısından güzel karlı mantıklı bir iş hem o harici deposunun kirasını çıkarıp o dükkandan ufakta bir olsa gelir oluyor ayrıcada ben müşteri olsam yerim olmasa o lastikçiyi tercih edesim yoksa bile tercih ederim lastikleri söktürüp taktırıyorsun dönüp arkanı gidiyorsun ne taşıyorsun ne uğraşıyor yaz geldi kışlıkları kaldır kış geldi yazlıkları kaldır sakla vs vs dertlerden uzak duruyorsun yıllık 100 tl bence hiç bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Lastik saklama hizmeti yapıyorlar yıllık 80-100 tl civarı bir para alıyorlar saklıyorlar
    Bu tarz depolama için yeri olmayanlara büyük lastikçiler harici depo tutuyor ve müşterilerine yardımcı oluyor.
    Aslında lastikçi açısından güzel karlı mantıklı bir iş hem o harici deposunun kirasını çıkarıp o dükkandan ufakta bir olsa gelir oluyor ayrıcada ben müşteri olsam yerim olmasa o lastikçiyi tercih edesim yoksa bile tercih ederim lastikleri söktürüp taktırıyorsun dönüp arkanı gidiyorsun ne taşıyorsun ne uğraşıyor yaz geldi kışlıkları kaldır kış geldi yazlıkları kaldır sakla vs vs dertlerden uzak duruyorsun yıllık 100 tl bence hiç bir şey değil

Ankarada lastikçim lastik saklama için ücret almıyor Bakicim. :)

Yazlık-kışlık değişimi için 40 TL ücret alıyor sadece.

O 100 lirayı yakıt parası yapıp Ankaraya gelin ailecek.

Sizi gezdirelim, yiyip içelim, keyifle de gönderelim.

Şener Flu ile 100 liraya İst-Ank yapıp geri İstanbula dönebilir. :)

Sen de yaparsın artık.

Açık tekliftir.

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Lastik saklama hizmeti yapıyorlar yıllık 80-100 tl civarı bir para alıyorlar saklıyorlar

Ankarada lastikçim lastik saklama için ücret almıyor Bakicim. :)

Yazlık-kışlık değişimi için 40 TL ücret alıyor sadece.

O 100 lirayı yakıt parası yapıp Ankaraya gelin ailecek.

Sizi gezdirelim, yiyip içelim, keyifle de gönderelim.

Şener Flu ile 100 liraya İst-Ank yapıp geri İstanbula dönebilir. :)

Sen de yaparsın artık.

Açık tekliftir.

Haluk hocam teklifin için teşekkürler gezdik yedik içtik gezdik sayılırız

Benim lastik saklama gibi bir sıkıntım yok şirkette 13 tane araç var bunların yazlık kışlık lastiklerinin olduğu bir oda var görsen lastikçi sanarsın bende o odada araya sıkışcam,bu arada hatta seninkileri bile sakyalabiliriz

Şenere laf yok fabrika verisi altına inerek show yapan tek kişi

• quote:

artvin ticaret sıfır lastık alımlarda sökme takma balans ve nitrojen hava ücretsiz
    ikinci değişimlerde sökme takma balans 50 TL. + kdv depolama 35 TL.+kdv nitrojen hava 20 TL. +kdv

LASTİK SAKLAMA HİZMETİ

daha iyi bilgi için artvin ticaret tel:0212-266-23-23 / 123

• quote:

Kasım ayı içinde aracıma dört adet kış lastiği alacağım…

O yüzden İstanbul Anadolu Yakasında lastik saklama hizmeti veren bir lastik satıcısı arıyorum…

Her türlü marka önerisine açık olmakla birlikte tercihim Michelin, Goodyear ve Continental

merhabalar bana aracınız marka ve meodelını ve ebatlarını söylersenız size daha iyi bilgi vereceğim
    biz İstanbul avrupa yakasındayız bizden sıfır lastik alırsanız sökme takma, balans, nitrojen hava ve depolama ücretsizdir
    daha iyi bilgi için ARTVİN TİCARETE uğrarsınız veya tel açarsanız daha iyi bilgi için sitemize http://www.artvinticaret.com/ tel:0212-266-23-23/127 arayabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Saklama hizmeti veriyorlar mı bilmiyorum, ancak Anadolu yakasında Kartal Sahilde Koçtaş var, orada Continental minibüsü var. Ben zamanında Continental almıştım oradan tekerleği de takmışlardı çok ilgililer. Continental için orasını önerebilirim

artvin ticaret sıfır lastık alımlarda sökme takma balans ve nitrojen hava ücretsiz
    ikinci değişimlerde sökme takma balans 50 TL. + kdv depolama 35 TL.+kdv nitrojen hava 20 TL. +kdv
  • quote:

Orijinalden alıntı: artvinticaret08

quote:

merhabalar bana aracınız marka ve meodelını ve ebatlarını söylersenız size daha iyi bilgi vereceğim
    biz İstanbul avrupa yakasındayız bizden sıfır lastik alırsanız sökme takma, balans, nitrojen hava ve depolama ücretsizdir
    daha iyi bilgi için ARTVİN TİCARETE uğrarsınız veya tel açarsanız daha iyi bilgi için sitemize http://www.artvinticaret.com/ tel:0212-266-23-23/127 arayabilirsiniz

Aracım 2012 model Peugeot 3008...

Lastik ebatları 215/60/16

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: artvinticaret08

quote:

Aracım 2012 model Peugeot 3008...

Lastik ebatları 215/60/16

LASTİK SAKLAMA HİZMETİ

Pirelli Oto Kış Performans Lastiği 215/60R16 99H XL W210 SottoZero Ser-II liste fiyat 474 tl. tek çekım olursa 370 tl. nakıt veya havel olursa %5 iskonta var 351 tl.4 lastık alımlarda yol yardımı verıyoruz lastik alımıda bize gelirseniz sökme takma balans ve nitrojen hava ve depolama ucretsizdir. İstanbul dışı alımlarda kargo ücretsizdir

http://www.artvinticaret.com/Pirelli-Oto-Kis-Performans-Lastigi-21560R16-99H-XL-W210-SottoZero-Ser-II,PR-907.html

• İstanbul'da bulunan ve kişisel depolama (selfstorage) hizmeti sunan DepOda firması, yaz/kış araç lastikleri için özel promosyon uyguluyor.

Yaz lastiği için özel kış fiyatı (adet) 4,95 TL / Ay (KDV Dahil).

0850 333 0 750
    www.depoda.com.tr
    www.facebook.com/depoda.kisisel.depolama
  • izmirde elmas grup lojistik depolama a.ş. firması bu işi yapıyor telefonlarını vereyim 02328761111 02324721470 den yardımcı oluyorlar ben çok memnun kaldım
  • Lastiklerin nasıl saklanması gerektiğini hemen hemen hepimiz biliyoruz zaten.

Lastik saklama bedeli 60 - 80 tl civarlarinda. 5 yıl kullansan lastigi 5*60 300 tl yapar 2 tane lastik fiyati harcamış olurum bu da mantıklı gelmiyor bana.

Diyorum ki lastik saklayacagim yerim var ne de olsa.
    Acaba stepne çantası mı alsam.
    4 lüsü 55 tl bir kere para verir ve lastiklerimi saklarim. Mantıklı değil mi sizce?
    Poset yerine lastik çantası kullansam dış etkenlere karşı daha fazla koruma sağlar diye düşünüyorum.
    Zaten kapalı alanda saklayacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_41 -- 17 Mart 2015; 22:41:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Biraz reklam gibi olacak ama sizin bu probleminizi çözmek için bir sistem geliştirdik. İstanbul içerisinde her hangi bir yerdeyseniz eğer, kapınıza kadar geliyoruz ve lastiklerinizi olduğunuz yerde değiştirip balansları yapılmış bir şekilde size teslim ediyoruz. Sezon dışı lastiklerinizi 8 ay ücretsiz saklıyoruz. Verdiğiniz tek ücret kapınızda 4 lastik sökme takma ve balans bedeli 88tl. Sakladığımız lastikler başına bir olay gelmesi halinde aramızda yapacağımız sözleşmeye istinaden garantimiz altındadır. Detaylı bilgiyi sitemizde lastik oteli başlığından bulabilirsiniz. Sevgiler...
     LASTİK SAKLAMA HİZMETİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastikgelsin.com -- 18 Mart 2015; 12:29:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.