Şimdi Ara

lastik rotasyonu ve lastik aşınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 model focus arabam var. 0km almıştım. 15binde bir lastik rotasyonu yaptırıyorum. ilkini 15binde yaptırdım, ikincisini iki gün önce 30 binde yaptırdım. lastik üreticileri de lastik rotasyonunu 10binde bir öneriyorlar. bkz:https://www.goodyear.eu/tr_tr/consumer/learn/rotating-your-tires.html
    ikinci rotasyonda baktık ki ön lastikler içten baya aşınmış. parça parça kopmalar olmuş. ustaya nedenini sorduğumda araç durur vaziyette direksiyon çevirmekten olduğunu bu durumu genellikle continental lastiklerde söyledi. benim lastikler continental premium contact 3.
    lastiğin sol tarafında ufak kopmaları görebilirsiniz.

lastik rotasyonu ve lastik aşınması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 7 Nisan 2017; 9:11:37 >

• bu kopmalar bende de var.
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    lastiğin markası modeli nedir?
  • Eski aracımda Dunlop vardı. Aynı sorun daha 20 bin km'de onlarda da başlamıştı.
    Daha sonra Michelin kullandım 2-3 set benzer sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 7 Nisan 2017; 23:16:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osamanos

lastiğin markası modeli nedir?

Good year gt3

Yalnız benim lastik şu anlık idare etse de değişmesi gerekiyor. 2. El aldık aracı. Lastik ne zamandır takılı bilmiyorum. Sizin fotodaki gibi çatlamalar ve kısmi kopmalar var. Kullanımda bir sıkıntı hissetmiyorum şu anlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    diş derinliği iyiyse ve çok eski bir lastik değilse sorun olmaz
  • Continental ilk sen iyidir. İkinci seneden itibaren bu şekilde dökülme yapar ve sertleşir.

Normal. Bu resme göre gözle görülür bir aşınma yok.
    Yine de rot balansa sokun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanc64 -- 8 Nisan 2017; 0:17:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik değişimi ve sibop
    6 yıl önce açıldı
    Tek lastik değişimi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    evet ilk sene iyiydi. ilk rotasyonda böyle bir sorun görmedik. ikinci rotasyonda sadece ön lastiklerde dökülme olmuş. onları da arkaya taktık. balansa bir etkisi olmuyor. olsa hissederdim. çok hassasım bu konuda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.