Şimdi Ara

Lastik Mafyası yeterrrr! - alarm tavsiyesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    6 ay önce 100 leerce aracın lastiklerini patlattılar biride benim arabamdı.
    Bugün bir baktım bu sefer araçların lastiklerini çalmışlar

Şimdi alarm taktırmayı düşünüyorum faydası olurmu yani lastiğe vurulan darbeyle veya arabayı krokiyle kaldırınca alarmlar ötermi???

• Bir nebze alarm taktırmak güvenlik açısından daha iyi olacaktır. TAvsiyem desi alarm 120ytl civarıydı en son.
  • oha manyak mı onlar.ne iştir abi şikayet etmediniz mi polise ekip filan koymadılarmı.Lastikçiler mi yapıyormuş?
  • Bizimde Burada Bnim arabanın Plakalarını çalmışlar Nebicim bir yerdir Yaaa dünde sağ yan aynayı kırmışlar ne zevk alıyolar anlamadım

ALarm taktır bncede hiç çalarsa sesten duramazlar hiç olmazsa Gerçi alarmı bile götürürler ama ii bir çözüm..
  • şikayet ettikde sonuç yok be usta
  • hoşaf herifler babamın reno 21 in sağ sinyalini sökmüş götürmüşler komple
  • öter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lastik mi çalıyorlar

yaw alarm çözüm olur muki yaww.

Hocam

1-aracınızı evin camından gözlenecek bi yere koyun
    2-arcınızı izbe karanlık yere değil de ışık alan sokak lambası altına ya da yakınan koyun
    3-aracı camdan sık sık kontrol edin

Malesef böyle şerefsiz , insanların üçkuruş parayala zar zor aldıkları eşyaları çalarak kendine kazanç sağlamaya çalışan Ors. Ç ları var. Aslında yakalayıp dövecen yakalayıp dövecen basacan bi güzel sopayı ohhh hem sen rahatlayacan hemde aklı başına gelecek şerefsizin

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Lastik mi çalıyorlar

yaw alarm çözüm olur muki yaww.

Hocam

1-aracınızı evin camından gözlenecek bi yere koyun
    2-arcınızı izbe karanlık yere değil de ışık alan sokak lambası altına ya da yakınan koyun
    3-aracı camdan sık sık kontrol edin

Malesef böyle şerefsiz , insanların üçkuruş parayala zar zor aldıkları eşyaları çalarak kendine kazanç sağlamaya çalışan Ors. Ç ları var. Aslında yakalayıp dövecen yakalayıp dövecen basacan bi güzel sopayı ohhh hem sen rahatlayacan hemde aklı başına gelecek şerefsizin

• Şifreli bijon taktırabilirsiniz.O zaman sökemezler jantları.Her janta bir tane taktırsanız yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsacomtr

Şifreli bijon taktırabilirsiniz.O zaman sökemezler jantları.Her janta bir tane taktırsanız yeter.

bu şifreli bijonların fiyatı ne kadar?
    astarı yüzünü geçmesin
  • takımı 50 civari hepsiburada.com da var
    ...

bide alarm işe yarar en azından bakarlar senin arabanda alarm var alarmı olmayana yönelirler
  • iyi fazla para deilmiş. adamlara bak yaww lastiklere bile dadandılar
    yakında k.çımızdaki d.na bile göz dikerlerse şaşırmam
  • Allah belalarını versin şerefsiz herifler lastik çalmakta nedemekmiş akşam akşam canını sıkıyorlar insanın

• Yani bu kadar olur! Kıtlıktan mı çıkmış onun bunun evlatları! Lastikleri çalıp muhtelif yerlerine yerleştirecekler herhalde!
  • Lastikten ziyade jantları çalıyorlarmış.Geçenlerde yeni jant alırken satıcıyla aramızda geçen konuşma aynen şöyleydi:
    ...
    -Aman abi bu bijonları da değiştirelim.Şifreli bijon takalım.
    -Niye?
    -Bu aralar çelik jantları gece söküp götürüyor şerefsizler.
    -Yuh...
  • Beyler sizi bilmem ama ben olsam bir elimde dedemin çiftelisi bir elimde tabanca 1 hafta olay mahalinde beklerim...

Eğer görürsem bıldırcın saçmasıyla hepsini kıçlarından vururum kaç kişiyse ...

Delikanlıysalar bir daha aracımın 100 metre yanına yaklaşsınlar, ikinciye bıldırcın saçması olmaz yanlız...
  • emin ol bu ülkede suçlu sen çıkarsın.
    Taksimde istiklal caddesinde bi abim yürürken karşıdan kzın tekiyle bakışıyormuş.Arkadan kapkaççı almış çantayı üstüne doğru geliyormuş.Adamın omzuna avuç içiyle vurmuş ve kapkaççı yerde.Sonra polisler kadın ve bizimki gidiyor karakola.Darptan dolayı 3 saat bizimkini tutuyorlar içerde hala başı beladaymış mahkeme filan.Gerisini siz hesaplayın. 3- 5 kuruş için değmez.Yine suçlu sen olursun.Taktır alarmı kafanın rahatına bak.Gerçi yakında onunda çaresini bulurlar gibi.
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Beyler sizi bilmem ama ben olsam bir elimde dedemin çiftelisi bir elimde tabanca 1 hafta olay mahalinde beklerim...

Eğer görürsem bıldırcın saçmasıyla hepsini kıçlarından vururum kaç kişiyse ...

Delikanlıysalar bir daha aracımın 100 metre yanına yaklaşsınlar, ikinciye bıldırcın saçması olmaz yanlız...

• Alarm taktırır ve darbe sensörünün ayarını yüksek tutarsan arabaya yapılan en ufak harekette alarm öter.Fakat okadar hassas oluyorki yanından bir araba biraz sert geçse ötüyor arabanı yol üstüne değilde apartmanın önünde otoparka çekiyorsan fazla sorun değil.Diğer türlü gece boyu mahalleye huzur vermez senin arabandada akü falan bırakmaz.Yanına bir araç parkedip kapısını biraz sert kapatsa o titreşimden bile etkilenip ötüyor okadar hassas yani.Şahsen ben yol üzerine park etmek durumudayım ve darbe sensörünü kapalı tutuyorum.Bu yüzden arabamı çalmaya çalıştılar kapıyı açmışlar ama kapılar devrede olduğu için alarm öttüde araba kurtuldu.Kapının yamulduğuyla kurtuldum.Alarm taktır derim ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.