Merhabalar...Bursadan Ali Bilmiş.Forumda daha yeni ve biraz yardıma ihtiyacım olacak sizden. ben 1/5 model araba yarıslarına gırıyorum ve bu yarıslarda lastık tutunması ve sıcaklıgı cok buyuk onem tasıyor.Bu yuzden lastık ısıtıcısı yapmak ıstıyorum ve yardımlarınızı beklıyorum.
Yurt dısından alma sansımızda var ama bıraz pahalıya gelıyor.Sanırımkı cok buyuk bır malıyetı olmadıgını dusunuyorum.Belkı kendım yapsam daha ıyı olacak.
Youtubeda gordum bılgısayar kablosundan yapıyorlar ama sokme takma asamasında kablolarda kırılma olmasından korkuyorum. 1)- Sılıkon bır rezistans kablo ıle bu sıstemı yapmak dahamı mantıklı olur dıye dusunuyorum. 2)- Adaptor ıle ısıtıcı arasında 70dercede sabıtleyecek ve ısıyı manual olarak ayarlayacak bır sıstem nasıl kurulur.
Resimdeki parçada sanırımkı ısı ayar regülatörü.Bunun mutlaka daha basıt bır yontemıde vardır veya burda bu işi temin edebeilecegım bir ısı regülatörüde bulunabilir.
slm kolay gelsın hocam yazınızı okuyunca aklıma ılk gelen şu bayanların saç masaları var bılırsınız ucuzlarından bıtane alsanız ve bıraz modlasanız nasıl olur acaba fiyatlar hakkında pek bılgım olmadığı ıcın yazdım aklıma gelınca yazıverdim ıste :D