Şimdi Ara

Lastik inmesi çözümü!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şİmdiye kadar 4 kere yamadım v.b. ama son günlerde lastik iniyor fakat bulamıyorum indiği yeri,siboptan şüphelendim ama o da sağlam.En yüksek basıncı uygulayıp suya daldırdım kaçak yok fikri olan varsa yardım lütfen,yeni iç lastik alacam bu gidişle

• Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 23:12:48 >
  • fatihto kullanıcısına yanıt
    şu ana kadar sayısız yama yaptım bunu ilk kez görüyorum,nerden indiğini bulmak için yapmadığım kalmadı,sibobun ucunda hafif kabarcık var ama hiç patlamıyor
  • Dış lastiğin iç kısmını inceleyin. İçinde tel parçası olabilir ya da diken batmıştır dışarıdan belli olmaz uzantısı içindedir. Elinizle bir yoklayın olmadı ince zımpara ile zımparalayın.
    Eğer hala iniyorsa şambrelde sıkıntı vardır. Bazı kılcal çatlaklar oluyor yoldaki setlerden geçerken su havuzunda belli olmuyor ama çok yavaş hava kaçırıyordur. Yenisi ile değiştirin.
  • Betona koyduğun için iniyodur hocam karton gibi bi nesne koyabilirsin tekerlerin altına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamaları iyi kontrol edin. En yüksek basınç ne kadar ki?
  • neden kasıyorsunuz ki yeni iç lastik pahalı bişey mi? 4 kere yama yapmışsınız zaten yamalı bohçaya dönmüş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    yeni 2 tane iç lastiğim var ama içinden çıkardığım lastiği şişirdim kenara koydum, bir santim bile inmedi yeni lastik taktım ama bu sefer taktığım lastik iniyor lanet ediyorum,birisi indiriyor desem sitede çok çocuk var oda pek mantıklı değilsişiriyorum yolda tamamen inmiyor ama götürüyor
  • Benim de yeni aldığım lastik presta ve uçtan kaçırıyor. Patlağı vardı yamaladım lastiği takınca şişirdiğimde hava inmeye başlıyor. Ama ses prestadan gelmiyor. Suya sokuyorum yine görünmüyor. Nasıl bir şeyse.
  • Yamalanan yerleri tekrar kontrol etmeni tavsiye ederim
  • Bugün çocuklar lastiğimi patlatmış durduğu yerdetekrar geri döndüm yeni aldığım ama kullanamdığım iç lastiklere bir bakayım dedim,taktım yine iniyorlar,delik ve yama yok,sonra dış lastik te sibop kısmında hafif basıklığı fark ettim,tahminim janta tam oturmadığından sibop bükülüyor ve hava kaçıyor,dışarda inmediğinden en mantıklı neden bu galibasizce nedeni bu olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimcu

Bugün çocuklar lastiğimi patlatmış durduğu yerdetekrar geri döndüm yeni aldığım ama kullanamdığım iç lastiklere bir bakayım dedim,taktım yine iniyorlar,delik ve yama yok,sonra dış lastik te sibop kısmında hafif basıklığı fark ettim,tahminim janta tam oturmadığından sibop bükülüyor ve hava kaçıyor,dışarda inmediğinden en mantıklı neden bu galibasizce nedeni bu olurmu?

Sibop büküldüğü için hava kaçırmaz sanırım.
    Uzun zaman o halde kalmışsa sibop'un dibi yırtılmış olabilir ve oynatmadan bilemezsiniz bende olmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.