Şimdi Ara

Lastik Alıcam Lütfen yardım. Petlas alıcam ama hangi desen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 98 AStra GLS 1.6 F kasa. Üzerinde dunlop sp sport lm703 model lastikler mevcut , orjinal dunlop değil tayland üretimi oldugunu ifade ettiler.

Petlas imprium PT515 ile Petlas velox sport PT711 bu iki lastik fiyatıda aynı. Ebatlar 195/55/15 iki lastik fiyatıda 165 TL. İzmirde , izmir aydın manisa arasında üçgen kuruyorum başka illere çıktıgım yok , yılda rahat 20.000 km ve üzerine çıkıyorum. Bu iki lastikten hangisini tercih etmeliyim. Birisi asimetrik desen , diğeri sanırım yönlü drenajlı yada V desen diyorlar. Nedir bu lastiklerin esprileri. Lütfen yardımcı olun..

NOT: Lütfen mişlen briston lassa pirelli gibi marka lastik önermeyin bütçemi aşıyorlar.

NOT2 : Aynı paralara uzak doğu ülke markaları var kumho hankook nexen marshall toyo gt radial v.s bir sürü ama yerli malı yurdun malı hesabı ülkem kazansın istiyorum. Birde petlas bana samimi geliyor

Tşk ederim , saygılar.

• V desenli lastiklerin yağıslı havada su tahliyesi sıkıntılıdır bu yüzden PT711 den vazgecip PT515 alın

• peki , bugün bi goodyear bayisine uğradım kumho ku31 diye bir lastiği tanesi 130 TL den vericekti zorla al al al dedi ama hayırlı işler dedim çıktım. üretim yeri vietnam ve 24.hafta 2012 lastiği. 130 a bu lastiği mi alıyım yarın yoksa petlas pt515 mi tanesi 165 tl den ? inanın çok kararsız kaldım. Bütçe olarak 200 ün üzerine çıkabilme ihtimalim olsa pirelli p1 cinturato ve yokohama c-drive 2 yi kafadan alır takardım aracıma.
  • Bende çok araştırdım Pirelli cinturato p7 aldım şuan için memnunum ilerde ne olur bilemem 175 demişlerdi tanesine 150 tl nakite 4 adet aldım bu arada benim lastikler 205/55/16 ebatlarında
  • arabayı değiştiririm gerekirse ama kötü lastik almam.

http://www.hepsiburada.com/liste/dunlop-19555-r15-85v-sp-sport-lm703-istanbul-ici-ucretsiz-montaj-/productDetails.aspx?productId=otysf778037&categoryId=259720

160 tl ye dunlop varken petlas zart zurt asla almam.
  • o dediginiz dunlop lm703 modeli aracimda mevcut kullaniyorum. 1 lastik balon icinde , digerleri kabak oldu. 2011 in lastigi , 25.000 km yol yaptim. dunlop iyi bir marka evet , ama orjinali olmasi kaydiyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar hepinize tsk ederim. bugun hankook k425 kinergy model 195/55/15 85H 4 adet lastik aldim. macaristan uretimi 21.hafta 2012 nin lastigi. tanesini 165 tl den aldim. insallah memnun kalirim. herkese kazasiz belasiz yolculuklar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • V desenlisinden alma.. normal desenlisinden al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masquereda

arkadaslar hepinize tsk ederim. bugun hankook k425 kinergy model 195/55/15 85H 4 adet lastik aldim. macaristan uretimi 21.hafta 2012 nin lastigi. tanesini 165 tl den aldim. insallah memnun kalirim. herkese kazasiz belasiz yolculuklar.

130 a ku 31 almayıp 165 e hankook almak anlamsız olmuş ama hayırlı olsun diyelim ....
  • bu hankook un kumho ku31 den daha kaliteli ve guvenli oldugunu ifade ettiler. satici iki lastigi de satiyordu. birde hankook lar daha yakin tarih uretimiydi.

• k110 ventus v12 diye bir model vardi hankook marka , ama israrla k425 kinergy modeli tavsiye etti , tmm dedim ondan takalim. hamuru helva gibi ve asimetrik desen. k110 ventus v12 olan model V desenliydi. kumho ku31 vietnam uretimi idi bakmistim ona da , ama hankook icime sindi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

V desenlisinden alma.. normal desenlisinden al.

V desenli İstanbulda gitmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

V desenlisinden alma.. normal desenlisinden al.

V desenli İstanbulda gitmez mi?

Hocam V desen aslında daha iyi yol tutuyor daha güzel görünüme sahip. Fakat sert lastik balans çabuk bozuyor, sönümlemesi çok iyi değil. soğuk havalarda lastik ısınana kadar yolda yaklaşık 5-6 km direksiyon titreme yapıyor hafiften.

Normal desende bu sorunlar yok,
  • Saol hocam verdiğin bilgiler için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

V desenli lastiklerin yağıslı havada su tahliyesi sıkıntılıdır bu yüzden PT711 den vazgecip PT515 alın

V desenli lastiklerinin en önemli üretim amacı ve özelliği su tahliyesinin yüksek olmasıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.