Şimdi Ara

Lastiğimde derin olmayan bir bıçak kesiği gibi kesik var ne yapmalıyım?(Resim eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2011 Focusumun sol ön lastiğinde bıçak jilet kesiğine benzer fazla derin olmayan 4 -5 cm lik bir kesik var aracım 31 binde lastikler michlene sizce ne yapmalıyım lastik Allah korusun seyir halinde yarılır mi? Arabayı genelde kaldırıma sifir park ederim etmeyi severim etmezsem biri gelip çarpacak surtecek endişesine kapılıyorum ve bu nedenle hep sifir park ederim park ederken basen lastikler kaldırıma sürtuyor bu yanlış bir davranış mi lastiğim bundan dolayı kesilmiş olabilir mi veya çukurlara falan mi sert girdimde kesildi. Bu sene 10 cm genişliğinde kanal seklinde hiz kesiciler moda olmuş her yerde var nerdeyse setlerden daha kötü acaba bunların üzerinden geçerken mi kesildi o kanal seklinde hiz kesicilerin kenarları tam köşe kesebilir diye düşünüyorum yarın resim eklerim

Lastiğimde derin olmayan bir bıçak kesiği gibi kesik var ne  yapmalıyım?(Resim eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferzade -- 23 Şubat 2012; 12:24:25 >

• Eğer yanak kısmındaysa dediğiniz gibi sıfır park etmek isterken sürtmüştür ve yarılma riski tabiki olabilir... Ama yinede bir lastikçiye gösterin sorun ne derece önem teşkil ediyormuş daha net söylerler...
    Arabayı sıfır park ederken lastiği kaldırıma sürtmemeye ve park ettikten sonra lastiklerin kaldırıma veya herhangi bir yere dayanmadığından emin olun...
  • Önce lastikçiye gösterin, sonra da yeni lastik alana kadar geçici olarak yedek lastikle değiştirin derim.

Yanak kısmı bir lastiğin en zayıf ama aynı anda da en önemli kısımlarından birisidir. Taban ve lastik çemberini jantın kenarına tutturmak ama aynı zamanda da yükü taşımak ve konfor için yunmuşak olmak zorundadır. Lastikçiler profile bakmaz genelde, yanağa bakar. Biz tabi hemen profile bakar, hatta profil "güzel ise" bile alırız, ama önemli olan asla sadece profil değildir.

Bu yarık lastikte en zayıf nokta haline gelmiştir ve yüksek hızda, yük altında sert bir viraja girdiğinizde veya düz bir yolda gittiğinizde lastiğin içindeki basınçlı havanın çıkmak isteyeceği ilk yer olacaktır.

• Arkadaşlar ilk mesaja resim ekledim sizce bundan birşehy olur mu lastikçiye de gidip gösterdim bundan birşey olmaz şimdilik dedi yumuşak hamurlu bir lastiktir mahalle aralarına çukurlara köy yollarına gelmez bu lastik dedi ilerde lastik değişimi yaptığın zaman lassa impetus al hep performans lastiğidir hemde daha dayanıklıdır dedi ambalajından bir tane çıkarıp gösterdi gerçekten güzel lastiğe benziyor ama Birgstone, Michlene kada sağlammıdır bilmiyorum bu markalar aklımızda yer edinmiş sizler ne tavsiye edersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.