Şimdi Ara

LAST CHAOS (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
33.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Server carrie

isim SabroN veya SabroNn

Friend e ekleyin konuşak lvl 8
  • Arkadaslar aranıza yeni katıldım.Ben de bu oyunun müptelasıyım.Oyunda NEFES nickini gördünüz sanırım.Sahibi benim Lvl 34 Royal Knight im var.Katar Serverlarındayım.TurksPower Guildini kurduk 30+ bir guilddir.Herkesi beklerim.Ayrıca Oyuna yeni baslayacak arkadaslar icin ve bilgi edinmek ve dataylarını ögrenmek icin ziyaret edebileceginiz bir forum sitesi kurdum.Tamamı türkce ve bolca resimle anlatılmıs konular içeriyor.Aramıza katılıp bilgilerinizi bizle paylasınız.

LastChaosTurkey Site bu linke eklenmistir. İyi forumlar dilerim hepinize paylaşımlarım devam edecektir.Herkese iyi günler dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SelimTeklif

altına biniliyor atın abi ne biçim soru o ya ejderha ve atın ustune bınılıyor fakat belli bir lvl olması ve 3. evolveye gelmesi lazım en azından ben oyle bılıyorum yanlısım varsa duzeltınız

Arkadasim at ya da ejderhanın sırtına binebilmen icin lvl 31 i gecmesi gerekiyor hayvanın.Ayrıca Animal trainer a gidip en az lvl 31 de mount training e sokman gerekiyor ki bunun tek geri dönüsü malesef item mall dan alacagin unmount card'dir,Animal trainerda yapacagin bu işlem sonrasinda ancak hayvanin sırtına binebilir hale gelir.

http://lastchaosturkey.4umer.net/oyun-destek-f6/Pet-sistemi-f15/PETLERLE-YLGYLY-YARDIM-t14.htm
    burada tüm detayı ile petler hakkında bilgiye ulasabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: SelimTeklif

şekil olarak ejderha guzel ama 2 sininde ayrı ayrı ozellikleri var sana guc verıyorlar ben genelde at gordum ejderha kullanan pek yok bana kalırsa ejderha kullan derim

Arkadasim güzel demis sekil olarak ejder güzel ayrıca oyunda nadide hayvanlardan,Ancak seçecegin karatker türü de önemli mesela healer ya da mage isen Ejder yararlı olacaktir,Ancak Attack agirlikli charlardan biri isen mesela Knight ya da Titan Atin olmasi sana daha cok buff vermesini ve daha güclü attack ve deffance puanina sahip olmana yardımcı olur.Dolayisi ile tavsiyem sana secmis oldugun char a göre degerlendirme yap benim Knight char ım var bilmeden ejder kastim zamaninda simdi 31 lvl ejderim var at kasiyorum lvl 40 da atın bufflari maximum oluyor,ejderinkiler lvl 52 de fulleniyor at kasip buff alcam ejder ile saldırcam en güclü saldirma stratejisi bence

• quote:

Orjinalden alıntı: kemal_123456789

agalar oyunda nereden + basıyoz yawwwwwwwww?????
    lütfen cezap yazın

+ basmaktan kastin sanirim silahın +'si

Transmuter isimli NPC var rondol da oraya aynı tür ve lvl de bir baska item ya da silah götürüyorsun sonra "making a refining stone" var almis oldugun ekstra silah yada armour u(tekrar belirtiyorum aynı lvl düzeyinde olmali ve ayni türdn olmali silah ise silah armour ise armour olacak)orada acilan ufak kare kutuya koyacak ve e basicaksin sonra da Confirm e basicaksin cantandaki ekstra aldigin silah yada armour silinck yerine silah ise 2 armour ise 1 smelting stone gelecek daha sonra da o aldigin smelting stone u kullanacagin parcanın üzerine sürükleyip bırakacaksin ve confirm dieceksin.smelting stone ile ilk 3 + sansına göre silah yakmadan geliyor.Ancak ŞAns dedim ya bazen + yı siliyor da
    +3 den sonra da silahi yakma ihtimali var.ama esas olarak + basma kavramı burdan geliyor.

http://lastchaosturkey.4umer.net/oyun-destek-f6/Armour-ve-Silah-bilgileri-f18/YTEM-UPGRADE-t11.htm

Anlayamazsaniz buraya bakabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: mamoni

arkadaslar bildigime gore stat pointleri knight ve titan str ye veriyo healer dex rogue dex ,mag le sorceror int oluyo her hafta pazar gunleri belli saatlerde de double exp/sp gold event basliyo aksam 8-12 arsi belli olmuyo ayrica haftada belli gunlerde katarda ayri ve carie serverinda ayri eventler oluyo lvl 30 a kdar olan karakterler icin dedigim double event her karakteri kapsiyo bakin oyunda bir ay oncesine kadar turk guild yoktu yeni yeni aciliyo

Oyundaki en güçlü turk guildi su an TurksPower isimli +30 guildidir seviyemiz 5 olup tamami lvl 30 üstü uyeden olusuyor.Katar serverlarindayiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamoni

hs ye gelince eger oyunda cok zekinseniz basin hs yi ama her oyuncu gibi 0 parayla basladiginiz icin hs yi satmanizi oneririm daha karli hs basmak tamamiyle sans +1 den 15 e kadar cikiyo tabi arada smelting stone kullanmak kosuluyla o da farkli bide e.s. var extreme stone pahaliya satiliyo ama 100 % tutuyo o kadar para gezmez sizde ama

Arkadaslar öncelikle Hs mamoninin dedigi gibi kıymetli malzemelerden biridir.silahları genellikle +3 e kadar yakmadan Smelting stone ile yükseltebilirsiniz,+3 den sonra da Heaven stone ismi ile de bilinen HS kullanarak yakmadiginiz taktirde +7 ye kadar yükselir.sonra da Extreme Stone yani ES kullanarak +8 yaparak ardından da 2 Hs ile +10 yapabilirsiniz.Ancak bu dedigimi yaparken de zamanlamalar önemlidir.Pes pese bastıgınız HS de silah yakabilir.+4 den sonrasi tamamen sans ama zenginim diyorsaniz ya oyunda satilan Ektreme stone dan alin ya da İtem mall da satılan gercek paradan alip oraya aeria point olarak transfer edilen paradan extreme stone alip basabilirsiniz. Smelting stone un %30 bir Şansa sahip upgrade de HS %50 Extreme stone ise %100 bir sansa sahip

Exreme stone oyunda 1.3 milyon altına satiliyor,Hs yaklasik 350-400 bin altina satiliyor,Smelting stone cok kıymetli olanlar mesela 37 lvl ve üstü olanlar Npc lerde silah ve armour parcasi yok oldugu icin, pahali olabilir.

Extreme stone a ayrıca Lvl 20 yi gectikten sonra Guardian sistemine kaydolup 10 tane yeni oyuncuyu egitip 7 gün icnde lvl 20 yaparak da 100 reputation puani (oyuncu basina 10 reputation puani veriyor) toplayarak magican dan alabilirsiniz.Merchant gere nin hemen yaninda ki NPc den.

• quote:

Orjinalden alıntı: Safira

selam arkadaşlar benimde oyunda lvl 15 heallerim var parti heali açılacak ama Requiremen ts diye bi şeylerden bahsediyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı??..Requiremen ts nedir

Safira sanırım senin skill puanin ile ilgili ve diger acik olmasi gereken skillerle ilgili bir konu bu.Requirments dedigi gerektirdigi seyler senden istedigi seyler,o skill i acabilmek icin mesela yeterli miktarda skill pointe ihtiyacin olacak ayrıca belli miktarda stat puanina ihtiyacin var mesela int miktari yaa da dex miktari gibi T ye basıp oyun icinde ki durumunu görebilirsin ne kadar stat ve skill pointin oldugunu.Ayrıca ilerisi icinde bilgi olsun belli lvl lerin skillerini acabilmek icin bir baska skillin de maximum olmasi ya da acılmıs olmasi acılmaktan kastım ögrenilmis olmasi gerekebilir bunlara da dikkat etmelisin.İYİ oyunlar dilerim hepinize

• bende hala inecek
  • healer lvl 7
  • yaa şöyle biri ayınrılı açıklaya bilir mi mesela
    heal str ye vermesi mage şuna felan filan şöyle bir ayrıntılı anlatır mısınız?
  • Görüntü super Hala beta mi oyun?
  • arkadaşlar ben bunda bir rogue char actım bir kaç sorum olucak
    1) 5. lvlde ikinci skilimi açtırdım ama skili kullanırken bana "you can onl use this skill in the personal dungeon" diyo ne dio bu ne yapmam lazım skili kullanmak için

2) her oyunda olduğu gibi dex e statlarımı veriyorum doğrumu?

3) bu oyunda pet sahibi olmak için ne yapmam gerekiyor?

yardımcı olursanız sevinirim
  • 1- 5.lvl dungeon skili sadece dungeon içinde kullanılır . örn: balrog öldürdüğün yerde
    2-evet dex ver
    3-pet için quest var örn. hatcling questi
  • Hmm geçen gün indirdim gerçkçi savaş mekanizması var.Ama bi süre sonra sıkıyor
  • arkadaslar ben oyunu oynuordum 38 leveldeyim ama simdi oyuna giremiom invailed password yazio bir bilgi verirseniz sevinirim ne yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 27 Ağustos 2007; 2:40:02 >
  • Teşekkürler sorumun cevaplarını buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaragoah -- 4 Eylül 2007; 13:34:59 >
  • Bir sorum daha olacak.Last Chaos ta nasıl item upgrade olur?
  • berler bende bu lc yi çok beyendim garikler harika o bu oyunu beyenmeyenelr için söylüyorum hepsi knight hastası lc deki nickim Cihad healır ım genellikle katar 2 ve 3 te takılıyorum 1 ve 4 te olmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulasasmadili

arkadaslar ben oyunu oynuordum 38 leveldeyim ama simdi oyuna giremiom invailed password yazio bir bilgi verirseniz sevinirim ne yapacam

evt yaa bir türlü çözemedim bunu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.