Şimdi Ara

LAST CHAOS (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
33.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şimdi de siteye login olabliyorum id ve şifre ile fakat oyuna girerken invalid password dio sorun nedir ya bilgisi olan varsa yazsın lütfen
  • neyse bütün sorunlarımı çözdüm şuan oyundayım gerçekten zevkli güzel bir oyun fakat oyun hakkında bilgi sahibi olmam lazım oynayanlar varsa cevap verin dertleşelim az
  • Hocam hala lvl 3 :D ve hala aynı sorun lag takılma :D
    ekran kartını değiştirdim ati radeon aldım ram 768 mb 2.4 p işlemci var
    sorun nedir ki :/
  • walla kardeşim sanırım senin bilgisayarından kaynaklanan bir sorun ben 1024x768 oynuyorum ve terrain character detail highda oynuyorum yinede lag yok kasma yok
  • üye oldum şifre gelmedi ? sizde de oldu mu ? geç mi gelio ? :P
  • oyunu kurarken dil paketini yükleyiniz dedi fakat yüklenemedi nasıl bulabilirim bu dil paketini manuel kurmak için ya da gerek yok mu?
  • ya yükledim oyunu ama böylesine kötü grafikleri olan ve böylesine kötü hareketli bir oyun daha oynamadım üzgünüm.
  • abiler bu petlerin sarı çubuğu nası doluyo
  • BEYLER CAN POTU YAPMAYI BİLEN WAR MI?? ACİL LAZIM YOKSA PARA YETİŞMİYECEK POTLARA
  • Arkadaslar pet bu oyunda nerdeyse kullandigin char kadar onemli petler lvl 16 da 1.ci evrim 31 de son evrimini geciriyo petler 2 ye ayriliyo biri dragon 2.si hourse(at) petleri herblerle besliyosunuz onon icin bulundugunuz meslege bagli bir knife aliyosunuz merchanttan ornegin benim char healer ben gidip ---healer knife --aliyom ona gore bulundugunuz kalenin disinda green magic herb yazan yere gidip herb cikariyosunuz yalniz dikkat knife in ustune tool aid atmaniz gerekli aksi taktirde aksama kadar beklersiniz orda tool aid knife in daha cabuk size herb vermesini sagliyo tool aid kastiginiz yaratiklardan dusuyo yerrincesine sahip olmak icin satinda olabilirsiniz 20k ya falan 1 tansini baska oyunculardan bu arada pet ler max lvl 100 oluyo su an hero lvl max 60 ilerde cikacak haritayla lvl70 olacak oyunda ilk 20 lvl i kolay kasabilirsiniz size onerim birileriyle parti yapin zaman cabuk gecer ve iyi exp gelir size petler de lvl 31 at 500 def veriyo ( buff ı)
  • Dostum gece yuruyen can potu yapmak almahtan daha pahaliya patlar sana ilk once heb alıcan onlari uprage de yapcan sonra % 50 sansa o upragede olacak tekrar dan bir npc ye goturecen o da sana % 50 sansa vericek uzun hikaye sen almaya devam et bu arda kullanmadigin esyalri satabilirsin paran yoksa
  • bir haftada lvl 40 olmak o kadar kolay degil ilk 20 lvl kolay hemen aldanma 1 haftada lvl 40 olmak icin ilk once oyunda exp pota sahip olman gerkir gercek parayla satin alacan 2 full hic uyumucan 3. sen savastigin zaman 1 den fazla healer seni healeyecek ki olme kaygin olmasin

KISACASİ 1 HAFTADA LVL 40 OLAMASSİN !!
  • sorcerer hakkında bilgiye ihtiyaçım var dex str int com varya hangisine vermem gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamoni

bir haftada lvl 40 olmak o kadar kolay degil ilk 20 lvl kolay hemen aldanma 1 haftada lvl 40 olmak icin ilk once oyunda exp pota sahip olman gerkir gercek parayla satin alacan 2 full hic uyumucan 3. sen savastigin zaman 1 den fazla healer seni healeyecek ki olme kaygin olmasin

katılmıyorum gercek parayla bir şey almanada gerek yok oyunu iyi biliyorsa ve kasmak nedir onu biliyorsa rpg deneyımlerı coksa cok rahat kasar helekı 1 haftada
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

quote:

Orjinalden alıntı: mamoni

bir haftada lvl 40 olmak o kadar kolay degil ilk 20 lvl kolay hemen aldanma 1 haftada lvl 40 olmak icin ilk once oyunda exp pota sahip olman gerkir gercek parayla satin alacan 2 full hic uyumucan 3. sen savastigin zaman 1 den fazla healer seni healeyecek ki olme kaygin olmasin

katılmıyorum gercek parayla bir şey almanada gerek yok oyunu iyi biliyorsa ve kasmak nedir onu biliyorsa rpg deneyımlerı coksa cok rahat kasar helekı 1 haftada

arkadas malesef dedigin olmaz 1haftada mamoni dediginden belki olabilir ama o senin dedigin zor :(ama senin dedigine gore 35 belki

• inanırmısın 1 gunde 26 oldum desem ben oynun ılk test serverımıydı cb mıydı hatırlamıyorum ama 3. sıradaydım 1. de 33 lvl bi arkadastı yabancı.. LVL KASMA olayı insandan insana degişir burda deneyim onemli
  • sorcerer hakkında bilgiye ihtiyaçım var dex str int com varya hangisine vermem gerek
    lütfen biri çeap versin han gisine vermem gerek dex mi str mi com mu int mi?
  • ana sitedeki foruma bak orda anlatmışlar
    www.lastchaos.aeriagames.com
  • arkadslar indiriorum ama bii sorjam bu petlerden atın üstüne mi binilio
  • altına biniliyor atın abi ne biçim soru o ya ejderha ve atın ustune bınılıyor fakat belli bir lvl olması ve 3. evolveye gelmesi lazım en azından ben oyle bılıyorum yanlısım varsa duzeltınız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.