Şimdi Ara

LAST CHAOS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
33.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim arkadaş oynuyor 40 levellere yaklaştı oyunu çok methetti bende başlayabilirim.
  • arkadaşlar bi sorum var benim bilgisayarda direk yükliyince çalıştı ama başka bilgisayarda run LastChaos u tıklıyınca runtime error veriyo 'C:\Program Files\LastChaos\bin\nksp.exe' burda bi hata var diyo sizce ne olabilir ekran kartıyla yada ram' le alakalı olabilirmi bu arada patch yüklerkende aynı hatayı vermişti sonra devam etti ...
  • bilen bi arkadaş yokmu yaaaw
  • oyunu indirecektim ama beta falan dediler caydım ayrıca sevmediğim bi yanı var bu oyunun karakter seçimi 6 tanemı n eve sen bunların tipini ayarlayamıyorsun o kötü olmuş
  • arkadaşlar bi sorum var benim bilgisayarda direk yükliyince çalıştı ama başka bilgisayarda run LastChaos u tıklıyınca runtime error veriyo 'C:\Program Files\LastChaos\bin\nksp.exe' burda bi hata var diyo sizce ne olabilir ekran kartıyla yada ram' le alakalı olabilirmi bu arada patch yüklerkende aynı hatayı vermişti sonra devam etti ...

Bilen bir arkadaş varsa lütfen söylesin çözemiyorum sorunu
  • Ya bu silahlar ve kıyafetlerde bir süre sonra blood ability diyor ne yapacağız nasıl tamir edilecek tamir gibi birşey heralde
    birde bu hayvanın sarı çubuğunu nasıl artıracağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarlatina -- 1 Şubat 2007; 20:05:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknoloji_2025

Arkdaşlar 2 Sorum Var
    1. Rogue İle Başlıcam Full Dex e Mi Vermem Gerekiyor ?? Veyada Başka Bir Öneriniz Varmı Ne İle Başlıyım ?
    2.Bende Herşey Kapalı 800&600 Window Mode da Olduğu Halde Şehrin İçinde Acayip Kasılıyoo ? Napabilirim ?

abi aynı benimde öle oluyo bende herşeyi indirdim napcam :'(

• Ya bu silahlar ve kıyafetlerde bir süre sonra blood ability diyor ne yapacağız nasıl tamir edilecek tamir gibi birşey heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Communist

Ya bu silahlar ve kıyafetlerde bir süre sonra blood ability diyor ne yapacağız nasıl tamir edilecek tamir gibi birşey heralde

Bloodseal Ability Çıktığında Merchant Geresten Bloodseal Gem Alıp O İtemin Üzerinde Kullanıyosun ve O İtemin Ek Bonusu Oluyo
    Pet Olayı Hakkında Hiç Bilgim Yok Kusura Bakma
  • abi ben şehirde çok kasarak yürüyorum neden böle lütfen yardım edin kasan bilgisayar diil sade ce ilk yerden çıkıyom oynanmıcak kadar lag olutyo lütfen yardıııııııııııııım

• Emeğe saygı beyler.Ellerine sağlık çok yararlı bi topic olmuş
  • oyun hala açık dimi?
  • Oyunda lag war mı dc problemleri war mı,bilen biri war mı? sırf grafikleri gzl gorunuo die indiriorm buuk hayal kırıklıı olmasın baari cok lag warsa direk salliiim?
  • ben indirdim çalışırsa bilgi veririm
  • Beyler indirdim hatta oynadımda beğendim ama hata verior oyuna charla girdikten sonra napcam yardımm
  • oyunda lag faln yok arada kasıyor o kadar da Send Report Eror geldi napcam yardımmm
  • bebim 5 gün oldu baslıyalı rogue lwl 21 im ama bir türlüü repairı bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim bi de [pet]ler hakkında yardım istiyorum

• herkesde olan sorun bede de var oyunun ilk bölümden sonraki yerinde meydanda sürekli takılıyor ve sanstm yürüyemiyorum neden oluyor arkadaşlar?
  •  LAST CHAOS

hahaha :)

TheOne FTW !

Biraz Screenshot..

LAST CHAOS

LAST CHAOS

LAST CHAOS

LAST CHAOS

9Dragons oynuyorum Sun And Moon 3 Charım var :P ordada RAnk1 e doğru gidiyoruz... Bardo serverindeyim Nick yine gizli ^^

• ya beyler oyunu indirdim herşey yolunda gitti yükledim fakat id ve password u yazınca failed to connect... yazısı çıkıo sorun nedir bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.