Şimdi Ara

LASSA SNOWAYS II VE IMPETUS'U NASIL BİLİRSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın bir zamanda kış lastiği olarak snoways II ve yaz lastiği olarak da impetus II almayı düşünüyorum.
    Bu lastikleri kullanan veya bilen arkadaşlardan yorum rica ediyorum.

• al beah niye güldüm ki ben şimdi
  • ben lassa impetus 2lerden kurtulamaya çalışıyorum sen almaya çalışıyosun , git arkadaşım michelin, yokohama al ne güzel lastikleri var , lassa alınmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakir69

ben lassa impetus 2lerden kurtulamaya çalışıyorum sen almaya çalışıyosun , git arkadaşım michelin, yokohama al ne güzel lastikleri var , lassa alınmaz

neden kurtulmaya çalışıyorsunuz anlatır mısınız?
  • ARacım 175 65 R14 82T kulanıyor

Yazın

Goodyear GT3

Kışın

Goodyear UG6 / eğer lastik ebatın büyükse yeni çıkan UG7 yi detavsiye ederim ikisi de mükemmel

Lassa alma bence ses yapıyor diyorlar şahsen ben kullanmadım ama duyumlarım öyle seni yanlış yönlendirmek istemem.

Ama Goodyear al derim çok güzel. Diğer duyulmuş markalarda onlarda çok güzel
  • ben snoways ıı hakkında bilgim yok ancak octavia aracıma yeni 195 65 15 lassa impetus aldım.daha once michelin vardı.ben cok memmunum fiyatına gore mukemmel.sadece micheline gore yolda sert olmasında dolayı cok takırtı yapıyor. ancak aradaki 200ytl lik varkı dusunursen bence degmez.bridgestone kullanan yakın arkadasım var aynı fabrika olmasına ragmen cok sert kesinlikle alma. konforu on plana alırsan bence continental al.
  • Lassa Snoways II 205/55 R16 91H.ı Megane 2 aracımda halen kullanıyorum ve oldukça memnunum. Frenlemelerde normal lastiğe göre daha fazla uğultulu ancak kesinlikle rahatsız edici boyutlarda değil. Bence fiyatına göre iyi seçim. Ama daha iyi lastik arıyorsan kış lastiği için Michelin, Bridgestone ya da Dunlop öneririm. Bunun dışında Nokian çok duyduğum ve kullanılan bir kış lastiği.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle yanıt veren herkese teşekkür ederim.
    Yalnız bu konu o kadar geniş ki şimdi hadi ben diyelim lassa almaktan vazgeçtim.
    Şöyle sorsam Michelin mi, Bridgestone mu, Goodyear mı, Dunlop mu, Nokian mı, Continental mı diye, büyük bir çoğunluğun şu lastiği al diyeceğini hiç sanmıyorum.
    Yani büyük bir çoğunluk bana bir lastik üzerinde fikir vermeyecek, bence nerdeyse her lastiği öneren olacaktır.
    Peki bunun sebebi nedir sizce?
    Eğer gerçekten aralarında çok kalite ve yol tutuş farkı olsaydı herkes belli bir marka ve modele yönelmez miydi?
    Şimdi burda bile bazı arkadaşlar snoways IIden memnunken bazıları değil, hatta elindeki impetusları satmaya çalışan varken yeni kullanıp beğenen de var.
    Ne içinden çıkılmaz bir durum ki bu?
    Bu forumda, bu sitede tek çare bulunamayan konu lastik konusu...

• arkadaşım seninde söylediğin gibi aralarınada gerçekten aşırı bir performans farkı yok.konfor farkı daha on planda.o zaman neden fazla para odeyeceksin?ama bugun bircok iyi firmanın mersedes gibi continental kullanması ve fiyatınında daha ucuz olması tercih edilebilir gibi gorunuyor.ayrıca oto dergilerindeki testlere bakarsan continental cok alanda birinci.ben lassadan yana kullandım cunku fiyatı uygun ve memmunum.ama karar senin tabiki.
  • yaa Al işte bi Goodyer UltraGrip 6 ya da Ultragrip 7 rahatına bak.

Bi test sitesimi ne vardı bi yerde işte Ultra Grip 7 en iyi lastik seçilmişti

Ama benim lastik boyutum küçük olduğu için UltraGrip 6 taktırdım Ug 6 lar eskiyincede Ug 7 nin küçük ebatları çıkar ondan alırım.

Kısacası Goodyear dan vaz geçmem

Yaz lastiği olsun kış lastii olsun çok güzel yukarıda dedim Yaz için GT3 kış için UG6 kullanıyoum

Benim lastikci bi arkdaşım vardı şöyle demişti eğer lastiğin kaliteli ise yola yapışmasını çok sıcak havalrda şehir içinde falan asfaltta dolaşırken dönüşlerde falan gıcır gıcır çıkan sesten anlarsin diye. O Michelin kulanmıştı çok iyi diyordu. Ve benim kullandığım GT3 de aynen öyle ve çok satılan bir lastik şu anda.

Yine de seçim senin ama ben lassa alma derim. Hele bir modeli varmış lassanın 1000KM sonra taş gibi oluyormuş bi yerde okudum gülmekden öldüm yaw

neyse sana kolay gelsin arkadaşım , Allah kolaylık versin bende senin gibi çok kararsız kaldım. Gönlün hangi markada is onu al kafana takılmasın sonra keşke şunu alsaydım bunu alsaydım diye. Ama kalieli bişey al

• quote:

Orjinalden alıntı: drberti

arkadaşım seninde söylediğin gibi aralarınada gerçekten aşırı bir performans farkı yok.konfor farkı daha on planda.o zaman neden fazla para odeyeceksin?ama bugun bircok iyi firmanın mersedes gibi continental kullanması ve fiyatınında daha ucuz olması tercih edilebilir gibi gorunuyor.ayrıca oto dergilerindeki testlere bakarsan continental cok alanda birinci.ben lassadan yana kullandım cunku fiyatı uygun ve memmunum.ama karar senin tabiki.

bencede
  • Peki bu continental'ları ülkemizde nerelerde buluruz?
  • goodyear ve michelanmidir nedir bu ikisi alemin kralı
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

goodyear ve michelanmidir nedir bu ikisi alemin kralı

işte hocam son noktayı koymuş.

aynen öyle

ama ben goodyeardan vaz geçmem o başka
  • ben michelin alpine kullanıyorum gerçekten mükemmel lastik
    tanesini 125ytlden aldım 6 taksit diğerlerinden pahalı maalesef ama hakkını veriyor
    ama bazen öyle işe yarıyorlarki keşke 1000ytl de olsa alırdım diyebiliyor insan
    geçenki kar yağışında bandırma susurluk arası kapalı olduğu halde bir otobüsle birlikte susurluğa ulaştırdı bu lastikler
  • arkadaşım bak marka sorunu çözüldü gibi

bence ya Goodyear ya da michelin al derim bence Yorumları gördün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.