Şimdi Ara

Lassa IMPETUS REVO Nasıl Bir Lastik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fabiaya 195/45/16 lastik alacam bide jant takacam bu lastik performans lastiği kullananlar varmı veya bir fikri olan fiyat tanesi 200 TL bunun yerine önerebileceğiniz performans lastiği sessiz bir lastik varmı ?

• 205-55-16 ları 180tl fiyatla almıştım, güzel ama biraz yol sesi alıyordu(megane2) sizin aracın yalıtımı iyi ise seste olmaz.
  • Çok iyi bi lastik çok da güzel bi lastik..bu lastik olayını abarttılar..meselam ben bu lastiği takarım sen şu lastiği taaam mı...bunlar fabrikadan çıkma lastiklerdir amma lakin ki öyle de değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz sert bi lastik 15 ebadını kullanmıştım, yol sesi var ancak yol tutuş vs çok iyi
  • yol tutuşu iyi. biraz sert bir lastik. yoldaki bütün girinti ve çıkıntıları hissedebilirsiniz. sesi az. ayrıca biraz fazla hoplama yapıyor. ama sağlamlık ve uzun ömür arıyorsanız revo isteğinize uygundur. spor tipi ve performans arıyorsanız başka kapıya diyebilirim..:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Fabiaya 195/45/16 lastik alacam bide jant takacam bu lastik performans lastiği kullananlar varmı veya bir fikri olan fiyat tanesi 200 TL bunun yerine önerebileceğiniz performans lastiği sessiz bir lastik varmı ?

Arkadaşım daha bu hafta aracıma Falken ze914 serisi lastik aldım ve şimdilik çok memnunum. Mevcut Michelin lastiklerimden sonra benim de öncelikli kriterim sessizlikti ve fiyatı makul seviyede bunu buldum. Çok uzun süre araştırarak karar verdim. Eğer araştırırsanız sizde görürsünüz, her ne kadar bizim ülkemizde çok bilinmese de yurtdışında çok tutulan,çok övülen ve etiket değerleri michelin'e denk bir lastiktir. Bu arada impetus yine sert sesli lastiktir bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahas -- 6 Haziran 2015; 8:37:37 >

• Ses sorun değil ama ufak şeyleri bile hissettiriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    maxxis ve kumho kış lastikleri
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen yıl kullandım yaklaşık 50 bin km civarı. Pek sıkıntı çekmedim. Arkadaşlarında dediği gibi yol tutuşu mükemmel. Genelde yol ve trafik durumunu göz önüne alarak hızlı araç kullanırım. Almanya otobanları ve iklimşartları malum. En küçük bir tehlike yaşamadım.

Yol sesini pek aldığım söylenemez. Daha doğrusu diğer marklalarla farkını hissetmedim. Aracın yalıtımı ile alakalı olabilir.

Sert bir lastik olduğuna katılıyorum. Özellikle balkan ülkelerinde ve bozuk yollarda sertliğini belli ediyor.

Fiyat performans açısından mükemmel bir seçim.

• Bende bu lastiği kullanıyorum. Arabanın eski olması ve Yalıtımın kötü olması sebebiyle yol sesini çok duyuyorum ama Türkiye yollarında, yol tutuşu sağlamlığı ve fiyatı ile öne çıkan bir lastik.

• Arkadaslar lastigi aldim 1 hafta oldu tesekkurler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.