Şimdi Ara

Lassa iceways

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldıgım aracta kıs lastigi olarak lassa iceways ( 2 degil dumduz iceways) verdi satan arkadaş.
    Bulundugum yerde yogun kıs gecmekte(2-3 metre kar ve buzsuz gunumuz bulunamamakta)
    Bu lastigi kullanan arkadaslardan yorum beklemekteyim. Yarı yolda bırakırmı yoksa eşden cıkarığ baska lastige geçiş yapayımmı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lassa Iceways ve Snoways Kış Lastikleri Karşılaştırması

Lassa Iceways ve Snoways kış lastikleri, zorlu kış koşullarında üstün performans sergilemeleriyle öne çıkmaktadır. İki marka arasındaki farkları ve hangisinin tercihinize daha uygun olduğunu öğrenmek için bu karşılaştırmalı metni inceleyebilirsiniz.

Lassa Iceways 2 ve Snoways Farkı

Lassa Iceways 2, buzlu ve karlı yollarda tutuşu artıran özel olarak tasarlanmış "Ice Grip" teknolojisine sahiptir. Snoways ise "Snow Claw" teknolojisi ile kar üzerinde çekişi optimize eder.

Lassa Iceways 2 Yorumları

Lassa Iceways 2 lastikleri kullanıcılar tarafından buz ve kar üzerindeki yüksek performansları nedeniyle olumlu yorumlar almıştır. Lastiklerin yol tutuşu, fren mesafesi ve genel sürüş kalitesi beğenilmektedir.

Iceways 2 mi Snoways mı?

Iceways 2 ve Snoways kış lastiklerinin her biri, farklı koşullar altında avantajlar sunar. Iceways 2 buzlu yollarda daha iyi bir seçim olabilirken, Snoways karlı koşullarda üstünlük sağlayabilir.

Lassa Iceways 2 mi Snoways 4 mü?

Lassa Iceways 2 ve Snoways 4 kış lastiklerinin karşılaştırılması, farklı sürüş ihtiyaçlarına bağlıdır. Snoways 4, daha agresif bir sırt desenine sahiptir ve daha derin karlı koşullar için tasarlanmıştır. Iceways 2 ise buzlu ve karlı yolların yanı sıra ıslak yollarda da iyi performans göstermektedir.

Iceways mi Snoways mi?

Iceways ve Snoways kış lastikleri, yüksek kaliteli ve güvenilir seçeneklerdir. Belirli koşullar altında hangisinin daha iyi olduğu, bireysel sürüş alışkanlıklarınıza ve iklim şartlarınıza bağlı olacaktır.

Lassa Iceways Yorumları

Lassa Iceways kış lastikleri, güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sağladıkları için kullanıcılar tarafından olumlu karşılanmıştır. Lastiklerin kış koşullarında yol tutuşu, fren performansı ve dayanıklılığı övülmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güvenle kullanabileceğiniz bir lastik. Tabi üretim tarihi diş derinliği önemli unsurlar.
  • 2017 olması gerek uretim yılı
    Sadece 1000 km kullanılmıs. Diş derinliginde sorun yok. Hatta ilk gordugumde lastikleri sıfır sandım.
    Ancak ilkkez iceways kullanacagımdan emin degilim
  • Yanlış tercih yapmışsınız biraz internetten lassanın kullanıcı deneyimlerin baksaydınız fiyatına göre sundukları kötü maalesef
  • Aracı satan sahıs lastiklerden para istemedi anlıayacın hediye edildi
  • Merhabalar1313 M kullanıcısına yanıt
    Kar buz için rakibi olmayan bir lastik. Aslfalt üstünde sesli ve yakıtı artırıyor ama Karda inanılmaz. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Kar buz için rakibi olmayan bir lastik. Aslfalt üstünde sesli ve yakıtı artırıyor ama Karda inanılmaz. Hayırlı olsun.
    İçime su serptiniz. Çok teşekkür ederim
  • Merhabalar1313 M kullanıcısına yanıt
    Yıllardır snoways serisini kullanıyorum bir gün olsun yolda bırakmadı beni isteyen istediği kadar çöp desin kullanıcı yorumu önemli benim için.
  • Buz oldu mu isterse michelin kullanın o araba kayıyor, fren tutmuyor yapacak birleyen yok. Dikkatli ve yavaş kullanırsanız sıkıntı çıkmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.