Şimdi Ara

Lars Ulrich Topuklarını Mı Aldırmış ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
11.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    az once sandalyemden düşüyordum az daha. Bu ne güzel sorudur Allahım Allahım..
  • marilyn manson da kaburgalarından son ikisini aldırmış.nedenini ise yazamayacağım
  • akıllara ziyan bir topic varmış burada herşeyden önce aklınız mantığınız alıyormu bir insanın topuk aldırabileceğini topic adresini ekşiden aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigitozcan

Evet beyler meşhur olduk buyrun

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=donanimhaber&kw=&a=&p=2

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=donanimhaber&kw=&a=&p=1

quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

marilyn manson da kaburgalarından son ikisini aldırmış.nedenini ise yazamayacağım

• Vaş bombaymış ya bu.Beynini aldırmış olmasın sakın.
  • bu topic ne zaman gereksizlere tasindi yahu
  • d
  • f
  • ewt aldırmıs
  • forumunun konu dışı bölümünde rastladığım "lars ulrich topuklarını mı aldırmış?" başlığıyla mavi ekran vermemi sağlayan site. hayır bir de altında ciddi ciddi tartışmışlar bir yere kadar, sonunda olmayacağına kanaat getirmişler ya huzur doldum bir an. bir de metallica ve davul partisyonlarının üzerine dönen bir tartışma var ki of ki of. buyrun şurada, feyz almak için:http://forum.donanimhaber.com/m_3532655/tm.htm

(bkz: akıl fikir)

alıntıdır :www.eksisozluk.com

• quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Bir arkadaşım LArs Ulrich'in St.Anger şarkısındaki Twin pedalları atmak için topuklarını aldırdığını söyledi . Aslı astarı var mıdır bu dediğinin ?

lisedeyken her hafta lars a kamyon çarpmış james ı tır ezmiş kirk arabayla duvara girmiş geyikleri dinlerdik şimdi iyice abartmaya başlamışlar
  • çok geyik duydum ama bu kadarını ilk kez duyuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: silent scream

quote:

Bir arkadaşım LArs Ulrich'in St.Anger şarkısındaki Twin pedalları atmak için topuklarını aldırdığını söyledi . Aslı astarı var mıdır bu dediğinin ?

lisedeyken her hafta lars a kamyon çarpmış james ı tır ezmiş kirk arabayla duvara girmiş geyikleri dinlerdik şimdi iyice abartmaya başlamışlar

sen çok konuşma bakem acı biber sürerim

(metal yelpazemin gelişmesine sebep sen de olsan konuşma)

• oha lan twinlere basmak için topuk mu aldırılır dicem de topuk aldırmak ne yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

marilyn manson da kaburgalarından son ikisini aldırmış.nedenini ise yazamayacağım

sebebi -sözde- kendi kendine oral seks yapmak(mış) kim oturur üretir bu efsaneleri bilmem.
  • efet arkadaslar bu topic ile eksisozlukte yerin dibine girmiş bulunmaktayız.ayrıca dangalak bi eksisozluk yazarı bizim için su ifadeyi kullanmıs;

"şaşırtıcı derecede ezik kişilerin forumlarda atıp tuttuğu,kro ve örümcek kafa popülasyonunun yüksek olduğu site

http://sourtimes.org/ baslık bolumune donanımhaber yazın 19. we 18. yorumlara dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 13 Şubat 2006 12:44:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

efet arkadaslar bu topic ile eksisozlukte yerin dibine girmiş bulunmaktayız.ayrıca dangalak bi eksisozluk yazarı bizim için su ifadeyi kullanmıs;

"şaşırtıcı derecede ezik kişilerin forumlarda atıp tuttuğu,kro ve örümcek kafa popülasyonunun yüksek olduğu site

http://sourtimes.org/ baslık bolumune donanımhaber yazın 19. we 18. yorumlara dikkat edin

daha önce bazı arkadaslar olayın farkına warmıs

• quote:

Arda :

-Abi Bornova'da arkadaşın evindeyiz . Parti var baba evde . Kızlar falan ortam manyak . Ben barmenlik yapıyorum tamam mı ? Neyse aldım bi kızı yiyiyorum orda millet öle hepsi . Neyse sabaha karşı uyudu herkes . Kapı çalıyor saat 6 gibi sabah . Herkes uyuyor harıl harıl bi ben uyandım . Gittim atım kapıyı karşımda kargo elemanları . Arkadaşın babası Amerika'dan herkese 10.000 kontor göndermiş . Aldım kontorleri attım içeri . Daha bitmediiii ... Bir müzik seti göndermiş baba paynır marka nasıl ama . Adamlar dedi kuralım biz ben dedim yok abi gerek yok gerek yok kurarım ben adamlar dedi ondan sonra : ''Kurduktan sonra dikkat et sesi %30'dan fazla açma sağır olursunuz'' tamam dedim açtım kutuyu . Bi de baktım içinde ''Guns And Roses'' , ''System Of A Down'' ve Rammstein'ın çıkmamış albümleri var . Babası yollamış ... Taktım hemen System'in albümü %30'a ayarladım sesi . Öyle uyandırdım milleti

-Abi fuarda açık havada konser var bizim . Ben : Abi ben de geleyim izlemeye ... Arda : Olmaz olm sadece iş adamları gelecek !

-Olm ben ilk orgazmı 9 yaşında yaşadım ...

-Arda'dan seçmelere devam :''Bende Lars Ulrich'in Moskova konserinde kullandığı davul var . Çaldığımız stüdyoya götürdüm , orada çalıyorum hergün . Alet manyak bişi yaaa Lars baba işi biliyor ''

-''Geçen hafta bizim okula dünyanın en zeki çocuğu geldi . Kamboçya'lı bu eleman . Derslere girdi eleman . Bizim 2 hafta da yaptığımız işleri küçücük çocuk 15 dakika yaptı yaaa . 15 dakika ... Çocuğu bi görsen küçücük bişi şu kadar yaa şu kadar . Neyse herkes sınıftan çıktı . Çocukla yanlız kaldım . 2-3 dakka sonra o da çıktım . Hemen ben de çıktım dışarı . ÇEktim bunu kenara ''Akıllı ol len'' dedim . Baktım ses seda yok bunda . Ardından sırıtmaya başladı bu . İngilizcem yok benim . O andaki sinirle ağzımdan farkında olmadan İngilizce kelimeler döküldü :''Don't Smile'' dedim buna ! ÇAktım iki tane ağzına gönderdim bahçeye''

Lars ve mike hakkındakileri söyleyen işte bu lafları da etmiş olan arkadaş

hoca bende izmirde ikamet ediorum çok merak ettim bu arkadaşı şimdi...bornowaya çok sık uğruyorum ya kesin göster bana bu arkadaşı...hatta görmek için nereye olursa gelirim walla o derece yani...tamam sıkılır da bu kadar mı sıkılır abi anlam veremedim!!!yuh yani!!!

• Kopuyom bu konuya yav
  • Yuhhhh O zaman joey ayaksız olurdu hahahahahaha yaww artık one daki twini tek ayakla atıom bende sol ayağımı kescem size bi link
    http://video.google.com/videoplay?docid=2441422990473491753&q=drum+solo

ok. Slipknot daki twinler hadi onuda boşver
    slayer
    ohohohoohohh

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.