Şimdi Ara

Lars Ulrich Topuklarını Mı Aldırmış ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
11.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşım LArs Ulrich'in St.Anger şarkısındaki Twin pedalları atmak için topuklarını aldırdığını söyledi . Aslı astarı var mıdır bu dediğinin ?

• yok artık daha neler
  • o ne demek yaaa topuk nasıl alınır mıs ?
  • Ben inanmıyorum abi !

Lars o şarkıdaki twin pedalı çok rahat atar
  • yuhhhh.. asparagas..
  • metallica da ne twin varki slipknot fln olsa ki yine bile topuk aldırmak nedir yani hönk. saçma bence kim uydurduysa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigitozcan

metallica da ne twin varki slipknot fln olsa ki yine bile topuk aldırmak nedir yani hönk. saçma bence kim uydurduysa...

One ı dinle derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batı sezer mi David walker mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harbiden ha
    ben twini sevmem ama genede lars twin bile çalamıyor
    o one daki twinleri yapmak çok kolay

Ama IAN PAICE o sizin twincilerin yaptığını tek ayakla yapıyor bkz (Deep purple 23 Temmuz Parkorman KOnseri )
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

quote:

metallica da ne twin varki slipknot fln olsa ki yine bile topuk aldırmak nedir yani hönk. saçma bence kim uydurduysa...

One ı dinle derim.

One daki twin mi oluyo şimdi onu tek pedalla yapmaya kasanlar var :) Topuk aldıracak kadar bi yanı yok ben bu halimle çalabiliyorsam yani...
  • e oha artık be birader....... hani desen ki topuklarından ameliyat olmuş yere felan çok sert vuruyormuş ayağını vs... diye inanması belki bir nebze olsun daha akılcıl olur ama... OHA brüüüşşt hatta OBAREEEyyyyyyTT

• yigitozcan komikleşme abi St.Anger şarkısını dinle ondan sonra konuş 2 sene kursa gitmeyle 30 yıllık adamın şarkılarını çalarım ederim gibilerinden de konuşma ! Lars senin gibi 70 tane çıkarır cebinden
  • Ulan kopun gidin hadi doğaçlama ve yaratıcılıkta Lars'ın üstüne davulcu mu var ? Herif şarkıların bass rifflerini yapıyor daha ne olsun ? Herşey hız mı ?

Metallica'nın kurucusuna ettikleri laflara bak şunların . Siz o adamları eleştirecek kim siniz olm önce onu söyleyin !

Siz kimsiniz efsane olmuş bir grubun davulcusunu eleştirecek ?
  • Puhahahah Arkadaş feci metallica fanı. Dostum hep daha iyisi vardır. Larstanda iyisi var. Çıkarma bu kadar göklere o kısa boylu megalomanyaa
  • Lütfen seviyeyi düşürmeden tartışmalara devam edelim...

Sayın @Petrucci
    Yazınız silinmiştir. Hakaret unsuru taşıyan yazınız için ceza alacaksınız...

iyi forumlar dileriz...
  • Bak kardeşim ben davula başladığımda idolum lars tı off be nası çalıyo ama dedim ama 1sene sonra gördüm ki orta seviyedeki her davulcu tüm metallica parçalarını eksiksiz çalabilir... Çalamıyorsa da zaten kendine davulcu demesin... Tamam lars güzel davul partisyonları yazmıştır ama hiçbiri çalınamayacak kadar zor değildir yani yaratıcılığına sözüm yok ama yok topuk aldırmış da twinleri şahane kullanırmış vs.vs. bunlar hikaye... One çalabilen bi gitarist varsa gelin çalayım davulunu size :)
  • quote:

Bak kardeşim ben davula başladığımda idolum lars tı off be nası çalıyo ama dedim ama 1sene sonra gördüm ki orta seviyedeki her davulcu tüm metallica parçalarını eksiksiz çalabilir... Çalamıyorsa da zaten kendine davulcu demesin... Tamam lars güzel davul partisyonları yazmıştır ama hiçbiri çalınamayacak kadar zor değildir yani yaratıcılığına sözüm yok ama yok topuk aldırmış da twinleri şahane kullanırmış vs.vs. bunlar hikaye... One çalabilen bi gitarist varsa gelin çalayım davulunu size :)

ne zaman studyo yapıyoruz?
  • İstediğin zaman yapalım yanlız solosunu atamıycaksan boşa gelmiyim bizim arkadaşlar full çalıyo zaten ;) Vokal bas bul yer ayarla geliyim...
  • quote:

İstediğin zaman yapalım yanlız solosunu atamıycaksan boşa gelmiyim bizim arkadaşlar full çalıyo zaten ;) Vokal bas bul yer ayarla geliyim...

her türlü soloyu atarım merak etme. vokal bas hazır. haftaya c.tesi kadıköyde ayarlıyorum?.
  • Haftaya istanbul dışında olucam 2günüm var yada 15gün sonra dönüyorum...msn varsa ekliyim bu arada mikrofonla kayıt imkanın varsa bi kaydedip yollarmısın ne durumda olduğunu merak ettim
  • quote:

Haftaya istanbul dışında olucam 2günüm var yada 15gün sonra dönüyorum...msn varsa ekliyim bu arada mikrofonla kayıt imkanın varsa bi kaydedip yollarmısın ne durumda olduğunu merak ettim

mikrofonla kayıt değilde studyo kaydımız var onu yollarım. . gs_omur@hotmail.com
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.