Şimdi Ara

Lars Ulrich Topuklarını Mı Aldırmış ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
11.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Bir arkadaşım LArs Ulrich'in St.Anger şarkısındaki Twin pedalları atmak için topuklarını aldırdığını söyledi . Aslı astarı var mıdır bu dediğinin ?

_ |¯`) /\ |¯`) \_/ (¯ |_¯ | |¯¯ _
    ¯|__) /---\ |__) _/ ._) |__ |__ |¯ ¯
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

quote:

Orjinalden alıntı: yigitozcan

Haftaya istanbul dışında olucam 2günüm var yada 15gün sonra dönüyorum...msn varsa ekliyim bu arada mikrofonla kayıt imkanın varsa bi kaydedip yollarmısın ne durumda olduğunu merak ettim

mikrofonla kayıt değilde studyo kaydımız var onu yollarım. . gs_omur@hotmail.com

Bekliyorum ama yok yolladığın bişey ... ne o sustun kaldın ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

Puhahahah Arkadaş feci metallica fanı. Dostum hep daha iyisi vardır. Larstanda iyisi var. Çıkarma bu kadar göklere o kısa boylu megalomanyaa

LArs'dan iyi yok demiyorum elbette var hem de çok adam var . Ama benim kızdığım olay iki günlük baget tutmayı bilmeyen bebelerin bu şekilde ona buna *ok atması

Gençliğimin Katilisin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

Puhahahah Arkadaş feci metallica fanı. Dostum hep daha iyisi vardır. Larstanda iyisi var. Çıkarma bu kadar göklere o kısa boylu megalomanyaa

LArs'dan iyi yok demiyorum elbette var hem de çok adam var . Ama benim kızdığım olay iki günlük baget tutmayı bilmeyen bebelerin bu şekilde ona buna *ok atması

2Günlük baget tutmayı bilmeyen bebeler ? *ok attığım için üzerime alındım... Ben hiçbirzaman larsdan iyiyim demedim lars kötü de demedim sadece Metallica şarkılarında topuk aldırmalık bir twin olmadığını idda ettim ki bunu söylemek için Lars Urlich olmak gerekmiyor...Anlaşılan hep metallica dinlemişsin sana tavsiyem her türden her gruptan şarkılar dinlemen görüceksin ki st.anger a kadar ne twinler var...

Ayrıca hala idda ediyorum Lars Ulrich büyük işler yapmıştır çok iyi besteler yazmıştır hepimizin idolu olmuştur ama teknik olarak ancak ortalamanın üzerindedir ve 1-2sene davulla adam gibi uğraşmış her davulcu belki lars kadar çalamaz ama her metallica şarkısını çalar.... Çevremden örnek vereyim okuldan bir arkadaşım çok iyi kulağı vardır ve ritm duyusu çok iyidir 4ay önce davula başladı hiç ders almadı tüm metallica şarkılarını hayet iyi şekilde çalabiliyor... One ı örnek veriyorsunuz twin için çalınmayacak şarkı değil gelin çalayım dedim gitaristlerden ses seda çıkmadı herneyse şimdi belki bu yazdıklarım boş gelecek size ama 1sene sonra görürüm hala en iyi davulcu lars en iyi gitarist kirk diye mi düşüneceksiniz bakalım...

• Dediklerine lafım yok doğru hiçbir Metallica şarkısı çalınamaz diye birşey yok . ( Çalmak kolay diye forumda bazı dangalaklar Metallica şarkılarındaki sololara da laf atmışlardı hatta çalma zorlu ile güzelliğin kalitenin duygunun ne alakası varsa neyse konu dağıldı ) ... 2 yıl çok iyi çalışan her elektrocu tüm Metallica sololarını atabilir . Ama sen de demişsin ki 2 hafta kursa gittim One'ı çaldım falan . Bunlar komik şeyler yaa . 2 haftada hiçkimse şarkı çalacak adam çok çok azdır dünyada . Bu arada St.Anger şarkısındaki twin de kolay değildir her davulcu çalamaz bunu hala iddia ediyorum şarkıyı dinlemediysen hemen dinle !

Not : Metallica'dan başka sürü ile de grup dinliyorum

Gençliğimin Katilisin!
  • 2Hafta kursa gittim One ı çaldım demedim dikkatli oku lütfen dediysem de göster lütfen ? Ben 2senedir çalıyorum , evet One da çalabiliyorum ve 1-2sene bu işle uğraşan herkesin Metallica nın çoğu parçalarını çalabileceğini düşünüyorum... St.Anger ı da dinledim kolay değil ama Topuk aldırmalık bir durum göremedim ondan daha zor twinleri olan şarkılar var.. Herneyse ben 2hafta kursa gittim One çaldım demedim ama önümde 4aydır davulla ilgilenen ve hiç kursa gitmemiş bir arkadaşım var One ı benden iyi çalıyo biraz da yetenek işi , St.Anger çalamaz belki ama bence "One" ; "Al işte twin budur bunu çalmak bişey ister" denilebilecek bir parça değil herneyse...

PS: Topuk aldırmak diye söyleyip duyuyoruz da ben hiç öyle birşey duymadım görmedim o da ayrı bi tartışma meselesi

• Çok saçma birşey üzerinde tartışıyoruz. Topuk aldırmanın biyolojik olarak mümkün olduğunu zannetmiyorum. Hem o adam nasıl yürüyecek?
    "ne vakit bir yaşamak düşünsem sus deyip adınla başlıyorum içim sıra kımıldıyor gizli denizlerin..."
  • böyle başlıkları görünce benim de beynimi aldırasım geliyo valla

Gençliğimin Katilisin!
  • Bunları söyleyen arkadaşın hayal gücü baya gelişmiş

-Abi Bornova'da arkadaşın evindeyiz . Parti var baba evde . Kızlar falan ortam manyak . Ben barmenlik yapıyorum tamam mı ? Neyse aldım bi kızı yiyiyorum orda millet öle hepsi . Neyse sabaha karşı uyudu herkes . Kapı çalıyor saat 6 gibi sabah . Herkes uyuyor harıl harıl bi ben uyandım . Gittim atım kapıyı karşımda kargo elemanları . Arkadaşın babası Amerika'dan herkese 10.000 kontor göndermiş . Aldım kontorleri attım içeri . Daha bitmediiii ... Bir müzik seti göndermiş baba paynır marka nasıl ama . Adamlar dedi kuralım biz ben dedim yok abi gerek yok gerek yok kurarım ben adamlar dedi ondan sonra : ''Kurduktan sonra dikkat et sesi %30'dan fazla açma sağır olursunuz'' tamam dedim açtım kutuyu . Bi de baktım içinde ''Guns And Roses'' , ''System Of A Down'' ve Rammstein'ın çıkmamış albümleri var . Babası yollamış ... Taktım hemen System'in albümü %30'a ayarladım sesi . Öyle uyandırdım milleti

-Abi fuarda açık havada konser var bizim . Ben : Abi ben de geleyim izlemeye ... Arda : Olmaz olm sadece iş adamları gelecek !

-Olm ben ilk orgazmı 9 yaşında yaşadım ...

-Arda'dan seçmelere devam :''Bende Lars Ulrich'in Moskova konserinde kullandığı davul var . Çaldığımız stüdyoya götürdüm , orada çalıyorum hergün . Alet manyak bişi yaaa Lars baba işi biliyor ''

-''Geçen hafta bizim okula dünyanın en zeki çocuğu geldi . Kamboçya'lı bu eleman . Derslere girdi eleman . Bizim 2 hafta da yaptığımız işleri küçücük çocuk 15 dakika yaptı yaaa . 15 dakika ... Çocuğu bi görsen küçücük bişi şu kadar yaa şu kadar . Neyse herkes sınıftan çıktı . Çocukla yanlız kaldım . 2-3 dakka sonra o da çıktım . Hemen ben de çıktım dışarı . ÇEktim bunu kenara ''Akıllı ol len'' dedim . Baktım ses seda yok bunda . Ardından sırıtmaya başladı bu . İngilizcem yok benim . O andaki sinirle ağzımdan farkında olmadan İngilizce kelimeler döküldü :''Don't Smile'' dedim buna ! ÇAktım iki tane ağzına gönderdim bahçeye''

Lars ve mike hakkındakileri söyleyen işte bu lafları da etmiş olan arkadaş

Gençliğimin Katilisin!

• quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

morbid topugunu aldırmış topuktan sıkma tehditleri geldii için

???
    Yigit Ozcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigitozcan

Evet beyler meşhur olduk buyrun

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=donanimhaber&kw=&a=&p=2

Gerko unlu ettin milleti nihhohohoh

Edit: kalici bir sekilde ,insanin kicindaki killari yok eden ne var? mohehehhe
    Edit2: ulan yanlis anlicak millet azuausdprjsdlkfjlksdjf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 28 Temmuz 2005, 20:25:00 >

• _____________________________

Gençliğimin Katilisin!
  • yaw adam iyi çalıyo...
    sonra onu çekemeyenler üstüne b*k atıyo...
    topiği açan arkadaşa değil...
    onu okuduğu yere veya söyleyen vatandaşa...

Gençliğimin Katilisin!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.