Şimdi Ara

Lara Croft and the Temple of Osiris

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Xbox one ,Playstaion 4 , Pc

Leyla ile Mecnun Fan Club

Steam ID
  • Lara Croft and the Temple of Osiris: Launch Trailer

Aynı konsolda iki ayrı kol ile yanyana arkadaşımla oynayamıyormuyum?
    İlla ki başka bir psn hesabı olupta plus üyesi diğer elemanlar ilemi co-op oynamam gerekiyor? Aksi takdirde hiç bir şekilde evde iki kol ile iki kişi oynanmıyormu oyun?
    Corsair 280X Case-Gigabyte X570 I AORUS PRO WIFI - AMD Ryzen 7 3700X - Corsair Vengeance RGB Pro 16gb 3200mhz - MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio - Corsair Force Series™ MP510 480GB M.2 SSD - Corsair HD140 Dual RGB LED 140mm PWM Fan - Corsair Lighting Node Pro RGB - Corsair Hydro Series H115i RGB Platinum - Corsair K95 RGB Platinum Mechanical Keyboard - Corsair Ironclaw RGB Wireless Gaming Mouse - Corsair MM800 RGB Polaris Gaming Mouse Pad - Corsair ST100 RGB Premium Headset Stand - Corsair VOID PRO RGB Wireless SE Premium Gaming Headset - MSI Optix MPG27CQ WQHD 27'' 144Hz 1MS Curved Monitor
  • pc den oyun koluyla oynanmıyor mu bu oyun bilgisi olan var mı birde 7870xt ekran kartına göre fps ler çok düşük geldi bana o kadar grafik yok ama fhd de 40 fps civarı ancak alıyor. sxaa 2x açık. 4x olunca 30 fps lere kadar düşüyor.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.