Şimdi Ara

Laptopun wirelessin driverını nasıl silebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sağ olsun yardımcı olmaya çalıştılar ama ben dedikleri şeyi yapmayı bilmiyorum. Wirelessin driverını nasıl sileceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikolog M. -- 6 Ağustos 2012; 16:23:08 >

• öncelikle wireless ayarlarını kontrol etmelisin aksi bir durum yoksa yazılım güncelleştirmeyi denemende fayda olacaktır.www.ma-config.com sitesine girip ufak bir eklentiyle bilgisayarına ait donanımların son güncel hallerini görüp yükleyebilirsin. yazılımı güncellemeden önce tamamen silmende fayda olacaktır. onun dışında wirelessin bozulması ender rastlanan durumlardan biridir. tabi ki olmaz diye birşey yok kontrol etmende fayda olacaktır.
  • Bilgisayarınızın kablosuz ağ açma kapatma düğmesi olma ihtimali var o düğme yoksa klavyenizdin fn tuşu ile birlikte kullanabileceğiniz genelde f tuşlarının üstünde olan bir kablosuz ağ işareti düğmesi vardır onu kullanın, yokyine olmadıysa bilgisayarınızın bios ayarlarını kontor edip wifi ile ilgili bir ayar varsa ona bakın disable yazıyorsa karşısında onu enable olarak değiştirin. Bunların hepsini yaptığınız halde bilgisayarınızın kablosuz ağ kartı çalışmıyorsa ya kart arızalıdır veya anakartın kuzey göpüsünde sorun vardır... Bu durumda en profesyonel yarrdımı da Mecidiyeköy de bulunan Bilgisayar Dünyası'ndan alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umiterol

Bilgisayarınızın kablosuz ağ açma kapatma düğmesi olma ihtimali var o düğme yoksa klavyenizdin fn tuşu ile birlikte kullanabileceğiniz genelde f tuşlarının üstünde olan bir kablosuz ağ işareti düğmesi vardır onu kullanın, yokyine olmadıysa bilgisayarınızın bios ayarlarını kontor edip wifi ile ilgili bir ayar varsa ona bakın disable yazıyorsa karşısında onu enable olarak değiştirin. Bunların hepsini yaptığınız halde bilgisayarınızın kablosuz ağ kartı çalışmıyorsa ya kart arızalıdır veya anakartın kuzey göpüsünde sorun vardır... Bu durumda en profesyonel yarrdımı da Mecidiyeköy de bulunan Bilgisayar Dünyası'ndan alabilirsiniz.

Düğmesi var evet hatta ilk işim ona bakmak oldu. Diğer dediklerini kontrol edeceğim teşekkürler.
  • arkadaşlar evimdeki wireler internet bağlantısı kullanımı sırasında gördüm ki eski bilgisayarım olan ASUS ZF53...vs kablosuz bağlantıda internetten düşmez iken yeni bilgisayarım CASPER ...(ki özellikleri daha yeni ve üstün) aynı yerde yanyana iken internetten düşüyor habire...bugün wireler sürücüsünü baştan yükledim eskisi kadar düşmese de yine düşüyor..eski bilgisayarımın wirelesi bundan çok çok iyiydi.bunu kablolu kullandığım kadar sağlklı kullanamıyorum bir bilgisi tavsiyesi olan var mı? rica ediyorum..slmlar..faydalı,keyifli forumlar...
  • Wireless driverinizi silip tekrar kurulum deneyin.
  • Driverı silip yüklemem mi gerek. Bana daha basit bir yolu var gibi geldi ama bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ustam kaldırıp geri yükleyebilirsin diye biliyorum ama yanlışta olabiliri takip ediyorum forumu..
  • cevap bana idiyse ben kaldırıp tekrar yükledim ama yine sorun tam çözülmüş deil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarihcifss

cevap bana idiyse ben kaldırıp tekrar yükledim ama yine sorun tam çözülmüş deil..

hm. hcam söyleyebileceğim tek bir şey daha var. ben pavilion g6 serisinden kullanıyorum HP nin. ondada turuncu ışık var. beyaz lunca wireless açık demek. açmak için başlarda bilmiyorum yeni öğrendim iki kere basmak lazımmış art arda tuşlara onu denemiş miydin? belki kolay bir yöntem ama ilk başta az daha ben bilgisayarcıya götürüyordum laptopu :D
  • mavi ışıklar yanıyor benim aktif hale gelen fonksiyonlar için..ve wireless açık..hiç gelmiyor demiyorum sıkça düşüyor..eski bilg..da bu sorun yok idi..
  • quote:

mavi ışıklar yanıyor benim aktif hale gelen fonksiyonlar için..ve wireless açık..hiç gelmiyor demiyorum sıkça düşüyor..eski bilg..da bu sorun yok idi..

hm. o zaman başka sözüm yok ustam diğer ustamlara bırakıyorum...
  • eyvallah..yine de tşkrler..
  • quote:

eyvallah..yine de tşkrler..

Rica edeirm :)
  • driveri sil tkrar yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: %99

driveri sil tkrar yükle

Driverı nasıl sileceğim ve tekrar nasıl yükleyeceğim?
  •  Laptopun wirelessin driverını nasıl silebilirim?

wireless driveri elinde yoksa driver genius programıyla indir yükle program için pm atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Ağustos 2012; 18:32:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

wireless driveri elinde yoksa driver genius programıyla indir yükle program için pm atabilirsin.

Hocam dediğini yaptım şimdi kablolu da bağlanamıyorum internete.
  • hiç bilmiyorsun herhalde bu işleri LAN driverini yükle. sonra wireless.. bilmiyorsan bunları notebook marka model ver lan driverini bulup atayım sana yükle wireless için teamviewer ID PW ver uğraştırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Ağustos 2012; 19:55:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

hiç bilmiyorsun herhalde bu işleri LAN driverini yükle. sonra wireless.. bilmiyorsan bunları notebook marka model ver lan driverini bulup atayım sana yükle wireless için teamviewer ID PW ver uğraştırma.

Sağ olun hocam hallettim. Şu an kendi bilgisayarımla giriyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.