Şimdi Ara

LAPTOPUN EKRANINA SU DOKULDU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
13.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADSALAR HP COMPAQ F505EA LAPTOPUM VAR
    AMD 64X2 EKRANA AZCIK COK AZ
    CAY DOKULDU SILENE KADAR SAG ALTTA BEYAZLAMA RENKTE BOZULMA BASLADI SONRA
    KAPATTIM SONRA TEKRAR ACTIM
    SONRA GINE KAPATTIM SONRA GINE TEKRAR ACTIM VE EKRAN GELMEDI NEYAPACAM
    GARANTISI VAR SERVISEMI GONDEREYIM
    YOKSA GARANTI DISIMI KALIR NE YAPAYM ARKADASLAR EKRAN DEGISSE EKRAN NE KADAR
    EKRAN TAMIR OLURMU
    YARDIMLARINIZDAN DODLAYI
    SIMDIDEN CANI GONULDEN TSKLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Sensizim~ -- 15 Temmuz 2008; 22:29:47 >

• arkadsalar ne yapacam ben
  • 2. el almıştın değil mi sen bu aleti? Kısmet işte, ne yaparsın. :( Geçmiş olsun.

Bana sorarsan servise gönder derim. Birşey kaybetmezsin. Ama harbi harbi söyle durumu, çakallık yapayım deme sakın! Zira hemen anlarlar sıvı teması olduğunu; bu sefer hiç yapmazlar. Çünkü forumda biri vardı; hem çay dökmüştü hem de bilgisayarını sıvı teması diyerek yapmadılar diye (sanki haklıymış gibi) HP servisini amerikaya şikayet etmişti. Bir de buraya yazarak bizlerden destek istemişti.

Sen sen ol, açık açık anlat durumu. Yaparlarsa ne ala (ki yapa da bilirler), yapmazlarsa da 250-300 dolara sanırım halledebilirsin.

• arkadsalar laptoppun
    calismasinda soruny ok
    ama sag tarafta bi renkte beyazlasma oldu
    servisse yollasam
    nasil yolluyacam
    nereye yolluyacam hic dahaonce cihaz servise yollamadim
    yaparmi acaba servis ucretsiz
    yoksa laptoppu satiyimmi yeni laptopmu aliyim
    ekran fiyatlari cok yuksekmis ya
    uygun yokmu
    gittigidiyorda felan220 yt lfelan
    compaqlar icin
    ebaydan alsak
  • Servisin ucretsiz tamir etmesini bi kere unut; adamlar hayrina yapmiyorlar bu isi... Daha dukkandan girer girmez taksimetre yazmaya basliyor.

Ekrani tamamen degistirirseniz cok pahaliya gelir, Amerika'da bile fiyatlar 300-400$ seviyelerinde geziyor. Diger parcalari saglamsa satip baska bir laptop almaya bakin... Veya mobil kullanmiyorsaniz harici bir monitorle idare edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramgen -- 16 Temmuz 2008; 20:59:56 >
  • arkadaslar cihazzi
    kullaniyorum
    hic bi sorun yok
    sag kosede
    renkte biraz
    beyazlama var o kadar
    olmazsa satacam yada
    bole kulllaacam
  • benim arkadaşımın makinaya bi bardak su dökülmüştü hemen kapadım sonra tes çevirdim ve dökülen kısıma süpürge tuttuk suyu vakumla çektik. sonra fön makinasıyla 2 saat boyunca kurutma işlemi uyguladık ve sonra soğumaya bıraktık .. soğuyunca açtık ve hiçbişey olmamış gibi kullandık... biraz geç oldu ama işe yarayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illegall -- 18 Temmuz 2008; 0:53:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefonumun Ekranına Su Kaçtı!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • su dokeli ekrana 3 gun oldu ise yararmi yapayimmi
    sag tarafta beyazlama olustu
    bide ekran fiyatlari ne kadar
    ikinci el yadasifir ebayda felan
    yada bunu satsam ne kadar eder resimleri aksamekliyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Sensizim~ -- 18 Temmuz 2008; 12:01:29 >
  • Önemli bir sorun yaratmıyorsa öyle kullanmaya devam edebilirsiniz. İsterseniz HP konularından veya HP nin sitesinden garanti işlemine hangi firmanın baktığını öğrenip telefonla veya e-posta ile durumu açıklayıp bilgi edinebilirsiniz. Eğer çok fazla masraf olacaksa ve çok rahatsız edici bir durum yoksa, masraf etmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Öncelikle birde fön makinası ile sağını solunu kurutmayıda deneyebilirsibiz. Belki bir faydası olur
  • Ekrana kesinlikte fön makinesini yaklaştırma daha kötü hale gelebilir. şahsen klavyeye böle birşey yapılınca klavye tuşları büzüşüyor. Test edildi onaylandı klavye olatı
  • Bu durumda saç kurutma makinasının(Fön ne yahu? 40 yıllık Saç kurutma makinası işte ) soğuk kısmı ile üfletebilirsiniz. O zaman bir prblem olmayacaktır.
  • Aynısı Bana Oldu 300-600 Dolar Arası Allah'tan Aldığımda Bedava Sigorta Vardi
  • Benimde notebookun fanına su kaçtı kapattım bilgiyi sonra hmn fön makinesini tuttum oda sıcaktaymış baktım 2 tanecik tuşum büzüştü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.