Şimdi Ara

laptopumun şarjında bir sorun var yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

laptopumun şarj girişine şarjı takıoyorum çalışmıyor biraz bastırıyorum çalışıyor ama hareket edince tekrar çalışmıyor yani sadece bastırınca çalışıyor temassızlık var heralde yardım

• buna yapabileceğimiz birşey yok dostum. geç olmadan servise götür. anakarta zarar verirsin bir süre sonra
  • benim bilgisayarımın şarj girişi sanki şarjı itiyor ben bastırıyorum diyorumda öyle çok büyük bir güç uygulamıyorum artı sabit kaldığızaman sorun olmadan şarjlı halde çalışılyor oynadığı zaman olmuyor lütfen son birkez yazınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem.15

benim bilgisayarımın şarj girişi sanki şarjı itiyor ben bastırıyorum diyorumda öyle çok büyük bir güç uygulamıyorum artı sabit kaldığızaman sorun olmadan şarjlı halde çalışılyor oynadığı zaman olmuyor lütfen son birkez yazınız

servise götür yoksa servis seni götürür
  • Adaptörün pc'ye giriş yerindeki ucunda temassızlık var tamir edilebilecek birşey.Bu şekilde kullanmaya devam etmeyin elektrikte gel-gitler olursa makinaya zarar verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem.15

benim bilgisayarımın şarj girişi sanki şarjı itiyor ben bastırıyorum diyorumda öyle çok büyük bir güç uygulamıyorum artı sabit kaldığızaman sorun olmadan şarjlı halde çalışılyor oynadığı zaman olmuyor lütfen son birkez yazınız

ayni marka bir laptop'u olan biri bulup onun sarjini takip dene. Eger onda sikinti yoksa sarj aletini degistirmen gerekiyor demektir. Baska sarj aleti bulamazsan sokak aralarindaki bilgisayarcilara gidip durumu anlat, orada denettir orada da ayni sekilde olursa garantisi varsa hemen servise yolla.
  • tmm herkese çok teşekkür ederim dediklerinizi deniycem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.