Bildirim
laptopumun şarjında bir sorun var yardımm

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
buna yapabileceğimiz birşey yok dostum. geç olmadan servise götür. anakarta zarar verirsin bir süre sonra -
benim bilgisayarımın şarj girişi sanki şarjı itiyor ben bastırıyorum diyorumda öyle çok büyük bir güç uygulamıyorum artı sabit kaldığızaman sorun olmadan şarjlı halde çalışılyor oynadığı zaman olmuyor lütfen son birkez yazınız -
quote:
Orijinalden alıntı: gorkem.15
benim bilgisayarımın şarj girişi sanki şarjı itiyor ben bastırıyorum diyorumda öyle çok büyük bir güç uygulamıyorum artı sabit kaldığızaman sorun olmadan şarjlı halde çalışılyor oynadığı zaman olmuyor lütfen son birkez yazınız
servise götür yoksa servis seni götürür -
Adaptörün pc'ye giriş yerindeki ucunda temassızlık var tamir edilebilecek birşey.Bu şekilde kullanmaya devam etmeyin elektrikte gel-gitler olursa makinaya zarar verebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: gorkem.15
benim bilgisayarımın şarj girişi sanki şarjı itiyor ben bastırıyorum diyorumda öyle çok büyük bir güç uygulamıyorum artı sabit kaldığızaman sorun olmadan şarjlı halde çalışılyor oynadığı zaman olmuyor lütfen son birkez yazınız
ayni marka bir laptop'u olan biri bulup onun sarjini takip dene. Eger onda sikinti yoksa sarj aletini degistirmen gerekiyor demektir. Baska sarj aleti bulamazsan sokak aralarindaki bilgisayarcilara gidip durumu anlat, orada denettir orada da ayni sekilde olursa garantisi varsa hemen servise yolla. -
tmm herkese çok teşekkür ederim dediklerinizi deniycem
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monster statik elektrik boşaltma
- no bootable device insert boot disk and press any key
- görev çubuğu çalışmıyor
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- windows pin unuttum
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- root nasıl kaldırılır
- pc otomatik kapatma
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X