Şimdi Ara

Laptopumun Dokunmatiği Çalısmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce laptopu servise verdim aşırı ısınmadan halletmişler sorunu birde format atmışlar ve nedense laptopumun dokunmatik yeri bozuldu.Aradık sorduk dedilerki bilgisayarınızda birşeyi kapatmışsınızdır o yüzden çalısmıyodur dediler.Ben bu adamlara ne desem yeridir şimdi.Şimdi size soracağım ben bu dokunmatiği nasıl çalıstırcam acil yorumlarınızı bekliyorum.

• marka ve modelini yazarsan yardımcı olabilirim sanırım driverin yüklenecek
  • Casper i5 Nirvana gt540 nvidia 8 gb ram 2 gb ekran kartı
  • dokunmatik panellerin çalışmasını sağlayan driverları yükleyin sorun çözülecektir. fakat bu driver eğer elektrik geliyorsa çözüme kavuşturur.

Eğer elektrik falanda gelmiyorsa kesinlikle panelin devresini bağlamayı unutmuşlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 4 Kasım 2012; 1:24:15 >
  • Dokunmatik alanı kilitleyen bir tuş vardır. ona basmışsınızdır büyük ihtimalle anlışlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

Casper i5 Nirvana gt540 nvidia 8 gb ram 2 gb ekran kartı

adam model soruyor siz parcalari kabataslakta olsa veriyorsunuz.. ilginc.
  • A15HC yazıyor model pc format atmışlar tamir ettikten sonra.Herşey kurulu ama dokunmatik çalısmıyor yardımcı olursanız uygun driver nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Bataryası Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Laptopumun Ekranı Çizgili
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

A15HC yazıyor model pc format atmışlar tamir ettikten sonra.Herşey kurulu ama dokunmatik çalısmıyor yardımcı olursanız uygun driver nedir

sistemin 32 bit ise bunu indir :ftp://213.194.123.227/CASPER/Dizustu%20Bilgisayar/Casper%20Nirvana%20Suruculeri/A15%20(CNA-CND-CNE%20Serisi)$/TouchPad%20Surucusu/WindowsVistaWin7/X86/Casper_TWH_Touchpad_VistaW7_32.zip

sistemin 64 bit ise bunu indir :ftp://213.194.123.227/CASPER/Dizustu%20Bilgisayar/Casper%20Nirvana%20Suruculeri/A15%20(CNA-CND-CNE%20Serisi)$/TouchPad%20Surucusu/WindowsVistaWin7/X64/Casper_TWH_Touchpad_VistaW7_64.zip

Ayrıca Bilgisayarım simgesine sağ tık > özellikler > sol menüden 'aygıt yöneticisi' ni seçerek bilgisayarında eksik olan driverleri görebilirsin. Eksik olanlar soru işareti yada ünlem olarak gösterilir.

• Dediğiniz gibi yükledim ama sorun çözülmedi.Dokunmatiğin hemen altında ona bağlı tuşlar var onlar çalısıyor ama dokunmatik çalısmıyor
  • quote:

Dediğiniz gibi yükledim ama sorun çözülmedi.Dokunmatiğin hemen altında ona bağlı tuşlar var onlar çalısıyor ama dokunmatik çalısmıyor

Dokunmatik tuş kilidi var. Oraya basmışsınız. O tuşa tekrar basarak kilidi kaldırın...

FN+F8 tuşu veya FN+F7 tuşundan birtanesi olması lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todola -- 5 Kasım 2012; 16:31:38 >
  • quote:

Dediğiniz gibi yükledim ama sorun çözülmedi.Dokunmatiğin hemen altında ona bağlı tuşlar var onlar çalısıyor ama dokunmatik çalısmıyor

fn + tachped tuşuyla açılmıyorsa aygıt yöneticisinden de eksik driver görünmüyosa sorunun donanımsal
  • Arkadaşlar ne dediyseniz yaptım güncellemek istedim zaten güncel diyor fn tuşlarıyla açtım kapadım sonuç aynı eğer printscreen çekmemi istiyorsanız neyden kaynaklandığı öğrenmek için foto atabilirim
  • quote:

Arkadaşlar 3 gün önce laptopu servise verdim aşırı ısınmadan halletmişler sorunu birde format atmışlar ve nedense laptopumun dokunmatik yeri bozuldu.Aradık sorduk dedilerki bilgisayarınızda birşeyi kapatmışsınızdır o yüzden çalısmıyodur dediler.Ben bu adamlara ne desem yeridir şimdi.Şimdi size soracağım ben bu dokunmatiği nasıl çalıstırcam acil yorumlarınızı bekliyorum.

Servise verdiğinde bahsettiğin işlev çalışıyorsa, alıdığında çalışmıyorsa onlardan kaynaklıdır. Bu kadar uğraşacağına verdiğin servise götürüp baktırsan daha iyi olur.

• Demesi kolayda 1 gidiyor birdaha gelmiyor en son çare servise tekrar vermek laptopu verdiğimde çalısıyordu.
  • Maalesef bir CASPER mağduru daha
    Geçmiş Olsun
  • Sorunu bulan varsa yardımcı olsun herşeyi yaptım en son çare servise vercem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.