Şimdi Ara

Laptopumu nasıl geliştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum ama yeniyim mazur görün.
    Benim böyle bir bilgisayarım var ve witcher 3 gta 5 gibi yüksek grafiğe sahip oyunlarda fazlasıyla ısınma ve kasma oluyor.Ekran kartım yetersiz biliyorum.
    En azından bu gibi oyunları medium da açabilicek bi şekile getirmek istiyorum bilgisayarımı.Önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedim_61 -- 4 Haziran 2016; 13:24:08 >

• Geliştirebileceğin RAM artırmak ve anakart chipsetine uyumlu i5-i7 işlemciye geçmek ki oyun oynamak için yükseltmek istiyorum dediğin için bunlar çözüm olmayacaktır.Laptopda en azından çoğu laptopta entegre olarak geldiği için ekran kartı değiştirilemiyo.
  • Arkadasın dedigi gibi masaüstü bilgisayardaki gibi her parçayı tak çıkar yapamıyoruz maalesef. Laptop özelliklerine göre oyun oynayacaksın yada illa ben o oyunları oynamak istiyorum diyorsan yeni bir oyun bilgisayarı kurabilirsin(masaüstü).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar toplamak farz oldu yani.Eyvallah beyler cahil kalmışız
  • nedim_61 N kullanıcısına yanıt
    harici ekran kartları var, bir araştır istersen. ayrıca sistemin kötü bir sistem değil senin yerinde olsam sırf oyun için bilgisayar toplayacağıma oyun konsolu alırım açıkçası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.