Şimdi Ara

Laptopumdan Tam Verim Alamadığımı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Asusun x550jk modeline sahibim. Ekran kartım gtx 850m, işlemcim i5-4200H ve ramim 8gb. Far cry 3 ün fpssi medium-high arası 45-60 arasında değişiyor. lolün fpssi 110 ile 160 arasında değişiyor, skyrimin fpssi de 60 sabit ama ultra da mouse laglanıyor. medium-high arası düzgün oynayabiliyorum. bu özelliklere sahip bir laptopta daha yüksek fps almam lazım gerekmez mi bu oyunlarda?

Not: Driverlar güncel, microsoft visual c++, framework, nvidia physx/experience bunların hepsi kurulu vaziyette ve windows 8.1 pro kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gtx850m ile far cry 3 ultra+full hd 35-38 fps kadar alıyordum.768p ekranda high-med arası 45-60 alması garip.ultrayı dene.benim değerlerden az alıyorsa win7 ile dene. win7-win8 oyunlarda fark edebiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: make me happy

ben gtx850m ile far cry 3 ultra+full hd 35-38 fps kadar alıyordum.768p ekranda high-med arası 45-60 alması garip.ultrayı dene.benim değerlerden az alıyorsa win7 ile dene. win7-win8 oyunlarda fark edebiliyor.

şimdi denedim bi daha ultra da 40-55 fps arası gidip geliyor, ama nadiren bazı yerlerde anlık düşüşler oluyor. aslında o kadar büyük bir sorun değil ama kafama takıyorum. tam performans bekliyorum laptopumdan. youtube da mesela lol testi var bu laptop için. yoruma 150 fpsden az vermemesi lazım diyenler olmuş. benim loldeki fps ortalama 110-120 fps olduğundan dedim laptop da bi sıkıntı mı var. hep böyle eksik bir şey kalmış gibi hissediyorum driverlarda ya da programlarda
  • 30+ olması kafi. ortalama 35 gibi gittiği sürece yeterli olur.sayıya çok takılmamak lazım. fraps dan bakıyorsanız birkaç fps o da etkiler diye düşününce yeterli seviyede oluyor.her oyunda önce ultraya çeker denerim kasmıyorsa fps ye bakmam bile.arada merak edersem veya şaşırırsam bakarım.

lol içinde aşağı yukarı aynı değerleri alıyorum sizinkiyle.çok dert etmeyin sayıları.takıntı yaptığınız için sadece. bundan iyisini beklemeyin.açıkçası ilk arkadaşın dediği gibi bu gpu nun gücü budur.

Orijinalden alıntı: make me happy

30+ olması kafi. ortalama 35 gibi gittiği sürece yeterli olur.sayıya çok takılmamak lazım. fraps dan bakıyorsanız birkaç fps o da etkiler diye düşününce yeterli seviyede oluyor.her oyunda önce ultraya çeker denerim kasmıyorsa fps ye bakmam bile.arada merak edersem veya şaşırırsam bakarım.

lol içinde aşağı yukarı aynı değerleri alıyorum sizinkiyle.çok dert etmeyin sayıları.takıntı yaptığınız için sadece. bundan iyisini beklemeyin.açıkçası ilk arkadaşın dediği gibi bu gpu nun gücü budur.

peki gta 4 ün medium-high arası kasması normal mi? ben de resourge usage hatası veriyor, 27 mb algılıyor ekran kartı boyutunu.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.