Şimdi Ara

Laptopumdan gelen gürültü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaynağını bilmiyorum geçen sene bi kaç kez olmuştu sonra geçmişti laptopun özellikleri gayet iyi her oyunu iyi kalitede oynayabiliyorum bazen aşırı ısınıyor oyun oynarken oyunun sesi açıksa dırrrrrr diye donup kalıyor ekran ses kapalıysa ses çıkarmadan donup kalıyor açma kapama tuşuna basarak yeniden başlatıyorum. Son zamanlarda da laptopu düzgün zeminde kullanmıyorum yani dizimin üstünde kullanıyorum hep bi bacağımı hafif yukarı kaldırdığımda hemen çok gürültülü hırlama gibi bi ses geliyor cihazın içinden kapağı indirip uyku moduna alınca ses kesiliyor tekrar açınca ses olmuyor ama yine hafif bi darbe alsa yada kıpırdasa ses çıkarıyor. Mesela iki tarafındanda eşit kuvvetle kaldırdığımda ses çıkmıyor. Bu 2 sorunun kaynağı ne olabilir sizce garantisi yeni bitti.
    teşekkürler.

• Aynı sorun bende de var. Macun değişirken fana azıcık dokundum hemen bozulmuş. Sorun fandan yani.
  • Cihazın içi aldığımdan beri hiç açılmadı, toz girmiş olabilir mi acaba?
  • revulous R kullanıcısına yanıt
    Dostum attığın cevabı şans eseri gördüm alıntı yapmazsan veya cevap vermezsen bana bildirim gelmez. Toz girmişse bile artık çok geç fan bozulmuş. Bence düz bir zemin üzerine koy ve o şekil kullanmaya devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UPS'den gelen cızırtı sesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.