Şimdi Ara

Laptopumda çalışan webcam ve mikrofon bir anda gitti. Tamir edilebilir bir donanım mıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI GE73 8RF-X210TR modelinde yıllardır kullandığım laptop webcami ve mikrofonu bilgisayarcıya götürdükten sonra çalışmaz duruma geldi. Kendisi sorumluluk kabul etmiyor dolayısıyla bir şekilde tamir ettirmem ya da değiştirmem gerekiyor ancak bildiğim kadarıyla bu ürünü artık üretmedikleri için kabloyu hiçbir yerde bulamıyorum. Tamir ettirilebilme imkanı var mıdır ? Bilgilendirebilir misiniz ? Teşekkür ederim şimdiden. NOT: Kameranın kendisinden şüphelenmiyorum çünkü halihazırda 10 dakika kadar önce çalışır vaziyetteydi işlem görüyordu.

Laptopumda çalışan webcam ve mikrofon bir anda gitti. Tamir edilebilir bir donanım mıdır ?

• fn + f6 tuşu deneyin. ayrıca paneli mi söktüler ? ya da format mı attılar ?

aygıt yöneticisinden webcam silin tekrar başlatın. driverları sitesinden indirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 27 Temmuz 2023; 22:4:4 >
  • potti34 P kullanıcısına yanıt

Fn+F6 tuşunu kamera açıp kapatma tuşunu denedim ancak fayda olmadı. Hayır paneli sökmediler sadece ekranı çevreleyen plastik çerçeveyi söktüler ve alt kasa değişimi yapıldı. Aygıt yöneticisinde cihazlarım gözükmüyor maalesef dolayısıyla driver güncellemesi yapamıyorum.

• pcdostu61 kullanıcısına yanıt

ucundaki fiş kamera girişine tam temas etmiyor olabilir uçtaki siyah yeri söküp soket girişini çıkartıp tekrar takın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 28 Temmuz 2023; 9:0:58 >
  • potti34 P kullanıcısına yanıt

Çıkartıp takmayı denedik temizleyerek de denedik ancak maalesef hala aynı şekilde bilgisayar aygıt yöneticisinde ne kamerayı ne de mikrofonu görmüyor Laptopumda çalışan webcam ve mikrofon bir anda gitti. Tamir edilebilir bir donanım mıdır ? 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.