Şimdi Ara

laptopuma hiç birşekilde format atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dv6000 hp marka laptopum var. fakat laptopu açtığımda kullanıcı adı parola kısmına geldiğinde şifreyi yazıorum açılıo gibi oluyo oturum kapatılıyor diyip tekrar kullanıcı adı şifre girme kısmına geliyor. çareyi formatta denedim ama formatlama kısmına geldiğimde takılı sabit harddisk bulunamıyo die hata veriyo. biosa girip achi ide değiştiriyim dedim fakat o kısmı bulamadım. biraz araştırma yaptım, sata driverini xp cdsine monte edip yapılabiliyormuş. onuda denedim açılırken F6 ylada açmayı denedim hiç bi şekilde neticeye ulaşamadım. elim ayağım bağlandı resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: dolce_bombino

dv6000 hp marka laptopum var. fakat laptopu açtığımda kullanıcı adı parola kısmına geldiğinde şifreyi yazıorum açılıo gibi oluyo oturum kapatılıyor diyip tekrar kullanıcı adı şifre girme kısmına geliyor. çareyi formatta denedim ama formatlama kısmına geldiğimde takılı sabit harddisk bulunamıyo die hata veriyo. biosa girip achi ide değiştiriyim dedim fakat o kısmı bulamadım. biraz araştırma yaptım, sata driverini xp cdsine monte edip yapılabiliyormuş. onuda denedim açılırken F6 ylada açmayı denedim hiç bi şekilde neticeye ulaşamadım. elim ayağım bağlandı resmen.

başına bela almadan götür bilgisayarcıya 20 tl için kendini parçalama

• quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

Orijinalden alıntı: dolce_bombino

dv6000 hp marka laptopum var. fakat laptopu açtığımda kullanıcı adı parola kısmına geldiğinde şifreyi yazıorum açılıo gibi oluyo oturum kapatılıyor diyip tekrar kullanıcı adı şifre girme kısmına geliyor. çareyi formatta denedim ama formatlama kısmına geldiğimde takılı sabit harddisk bulunamıyo die hata veriyo. biosa girip achi ide değiştiriyim dedim fakat o kısmı bulamadım. biraz araştırma yaptım, sata driverini xp cdsine monte edip yapılabiliyormuş. onuda denedim açılırken F6 ylada açmayı denedim hiç bi şekilde neticeye ulaşamadım. elim ayağım bağlandı resmen.

başına bela almadan götür bilgisayarcıya 20 tl için kendini parçalama

Sana katılıyorum

• internette bir sürü satalı sp3 entegreli cd ler mevcut, indir bir tanesini kur, ne gerek var 20 TL vermeye. her seferinde 20 TL verirse ohhooo... o zaman burada yardım isteyen herkese öyle yazalım, ne gerek var al götür bilgisayarcı hallettsin... tövbe tövbe....!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

internette bir sürü satalı sp3 entegreli cd ler mevcut, indir bir tanesini kur, ne gerek var 20 TL vermeye. her seferinde 20 TL verirse ohhooo... o zaman burada yardım isteyen herkese öyle yazalım, ne gerek var al götür bilgisayarcı hallettsin... tövbe tövbe....!!

Kardes sagol ilgilendigin icin, fakat satali cd yaptim kendim yine ayni sekilde harddiski gormuyo bilgisayar. Bunun baska yolu yokmu acep?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstad ram miktarı ve işlemcini yazabilirmisin?
  • Şuanda Bilgisayarı Hiç Açamıyormusun Şifre Ekranını geçebilirmusun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Format attım internet yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuanda Bilgisayarı Hiç Açamıyormusun Şifre Ekranını geçebilirmusun ?
  • Bilgisayar açıktan sonra menü çıkana kadar sürekli F8 tuşuna basın. Oradaki seçeneklerden Güvenli Mod'yu seçip açıp Adminirastor'dan giriş yapmayı dene. Yapabilirsen belki dosyaları kurtacak birşeyler yapabilirsin.
  • Bİosu sıfırlamayı denedinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.