Şimdi Ara

Laptopum olması gerekenden çok kasıyor gereken verimi alamıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim laptopum HP G60-445DX. Bilgisayarım oynadığım oyunların sistem gereksinimlerinin çok üstünde olmasına rağmen kasıyor ve zor oynatıyor(NFS shift,World of Warcraft,PES2010). Bazen video izlerken bile sorun çıkıyor bilgisayarda yavaşlamalar oluyor.Acaba bu ısıdan mı kaynaklanıyor? Everest ile sıcaklığa baktım 85-90 derece arasında değişiyor.Oyundayken 90 ın üzerine çıktığı bile oluyor.Ekran kartını sormayın üzerinde omlet yapıcam 100 ün üzerini gördüm.Öteki olasılıklardan ise acaba ekran kartım paylaşımlı olduğu için ram mi yetmiyor?Ekran kartının bit imi yetersiz?İşlemcim mi yetersiz ?Şimdiden teşekkürler...
    Sistemim ise şöyle;
    -AMD Turion Dual-Core RM-75 2.2GHz
    -3 GB RAM
    -NVIDIA GeForce 8200M G 1392Mb (32bit) (60Hz)
    CPU 78 °C (172 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #1 85 °C (185 °F)
    CPU #1 / Çekirdek #2 85 °C (180 °F)
    Teşekkürler....

• büyük ihtimal ısıdandır arkadaşımınkide böyle olmuştu fan bağırıyordu hafiften arka vidalarını söktük bi çıkardıkki fanlar komple toz güzelce temizleyip taktıktan sonra sorun düzelmişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 25 Mayıs 2010; 0:07:25 >
  • Direkt olarak işlemci ısıları gözüme çarptı. İşlemcisi aşırı ısınan laptop sana yeterli vermez.
    Ekran kartı yanan laptopumdan tecrübe edindim :)
  • yavaşlık virüslendende olabilir.ısınmadanda.
  • Sorunun muhtemelen ısıdan kaynaklı gibi görünüyor. Leptopların altına konulan leptop soğutucular sorununa çözüm olabilir.

Ayrıca Ekran kartı Driver'i ve Direct X güncellemesi de performansa etki eden diğer faktörler olarak düşünebilirsin. Ayrıca ekran kartı da NFS Shift ve PES2010 için biraz zayıf kalabilir. Oyun ayarlarını kısmayı da deneyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.