Bildirim
Laptopum normal açılmıyor lütfen yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cbankara
Laptopum açıldığında ekrana aşağıdaki resim geliyor,acil yardım arkadaşlar
Yarım saattir iniyorum resim göremedim_____________________________ Aldığınız Cevaplar Biraz Çözüm Biraz Makara,Dalga,Espri vs. İÇERİR.
Unutmayın En İyi Çözüm Tamircinizdir. -
Orfaz yükledim sandım, olmamış, kusura bakma _____________________________ -
start windows normally dediğinde açılmıyor mu? _____________________________ -
bir şeyler yükledikten sonramı oldu
güvenli modda açılıyormu oldan kaldırbilisin
bil. açılırken f8 le Bilinen Son İyi Yapılandırma ayarlarını dene
bilgisayarınızı windows 7 cd si ile açıp kurulum ekranında windows onarın seçeneği ile açılış hatalarını onarmayı dene_____________________________ Aldığınız Cevaplar Biraz Çözüm Biraz Makara,Dalga,Espri vs. İÇERİR.
Unutmayın En İyi Çözüm Tamircinizdir. -
Bilinen en son yapilandirma ayarlari bil hassa gereksiz birsey.
Cogu zaman hicbir ise yaramaz boot etmiyor sistemin suan sektordeki dosyalar kayip sanirim.
Format atman en mantiklisi._____________________________ - CASE: NZXT S340 Elite Tempered Glass
- CPU: Ryzen 9 5900X | GPU: ZOTAC RTX 3060 TWIN EDGE O.C.
- MB: GIGABYTE AORUS X570 MASTER | RAM: TEAMGROUP T-FORCE DELTA 2X16 3600MHZ CL18
- PSU: Corsair RMx850 80 Gold Certified | COOLER: Corsair H100i v2 240mm
- SSD: Kingston HyperX 3K 240GB / Kingston A2000 250 GB / Samsung 960 Evo 250 GB NVMe M.2. | HDD: Seagate Barracuda 3TB 7200RPM 64mb Cache / Western Digital 1TB 7200RPM 64mb Cache
- DISPLAY: ASUS VG259QM 280HZ 1MS IPS PANEL
- KEYBOARD: Corsair K95 RGB Platinum | HEADSET: HyperX Cloud Flight | MOUSE: Logitech G Pro X Superlight | MAT: HyperX Fury S Pro XL
-
Bios sifirlama sansin varsa deniyebilir misin.
Yada sistem dosyalarinda bi hata var ve onarma yapmaya calistiriyor.
Yedekle dosyalarini yapistir , Formati 👍👍👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Intel(R) Core(TM) i5-10340F CPU @ 4.40GHz NVIDIA GeForce RTX 3080 16GB RAM 4 GB HDD 4 TB SSD -
Yok açılmıyor, içinde bir sürü videolar vardı, laptopda bir yedekleme olup olmadığını nasıl anlarım, veya bu abimin laptopu cd si varmı bilmiyorum, içinde yüklü olabilirmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İçindeki resim videolar silinmeden nasıl yaparım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt