Bildirim
laptopum bir senedir bozulmadı acaba bir problem olabilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ciddiye alıp cevap vereyim;
Hayır birşey olmaz._____________________________ İntel Q9550 Core 2 Quad 2.83 Ghz 1333 Mhz###Gigabyte EP45-UD3LR 1366###A-Data Ram DDR2 1066 4 GB Overclock Kit###VTX HD4890 (256BIT) 1GB GDDR5 Dual###Seagate 1TB 7200 Rpm 32MB SATA2 + 120 GB Kingston SSD###Thermaltake VG75021W2E Sopranors 101 500W Psu###Samsung 22X Ide Siyah DVD RW###Logitech S220###Sony HD Ready 32" LCD Tv###Playstation3 60 GB Pal###iPhone 4 16 Gb(5.1.1)
PSN: FBYacan3
-
teşekkürler _____________________________ -
madem çalışıyor neden format atıyorsun ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoBiN* -- 17 Temmuz 2010; 10:26:59 >_____________________________ -
yarın belki çalışmayabilir. hiç belli olmuyo laptoplara valla. _____________________________ Elektronik Meraklısı -
Laoptopun markası ne :) _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: hayricik
Laoptopun markası ne :)
hakket merak ettim bende. Bizde bir toshiba vardı. 2 sene boyunca bir kere bile servise gitmedi maşşallah. sonra garantisi bitmeden 15 gün kala sattım. Param olsaydı toshiba alırdım gene ama şuan pbell aldım. 1 kere ekrandan servise gitti 2. ayda. oda güncel ekran kartı driver yüklendi normal._____________________________ Elektronik Meraklısı -
boşyere kurulu sistemi niye baştan kurmak istiyorsun ki.düzenli bakımını yap.yedeklerini al sonra gittiği yere kadar gitsin
_____________________________ -
insan ne kadar bakım yapsada sistem bi süre sora şişiyor en sonunda yavaşlayıp kalıyor.. bence düzenli olarak ayda 1 veya 2 ayda 1 harddiski bir imajdann yüklemek lazım
_____________________________ imzam artik yok. -
İlginç bir konu olmuş çalışan alet için kafa yormaya gerek yok kastığı zaman sorunlar çoğaldığı zaman formatı düşün oda dünyanın sonu değil takılma bu kadar
_____________________________ Never Agressive;Never Depressive;Always PROGRESSIVE -
Arkadaşlar buranın Teknik Yardım olduğunu hatırlatırım, gerekli temizliği yaptım ancak uyarı/ceza vermedim. Lütfen Konu Dışı ile karıştırmayalım burayı...
PC dünyasında ünlü bir söz vardır. Türkçe meali "çalışıyorsa kurcalama"_____________________________ I can feel the flame -
quote:
Orijinalden alıntı: hayricik
Laoptopun markası ne :)
casper_____________________________ -
aslında çok iyi çalışıyor bir senedir hiç bir problem olmadı ama sanki bana fırtına öncesi sessizlik gibi geldi bozulmadı bozulmadı birden bozulacak gibi bozulmadan götürmelimiyim eger bozulmasını beklersem bu sefer gerçekten de elimden gider diye korkmuyorum değil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler