Şimdi Ara

Laptopu çaldırmamak için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene yurtta kalacağım için bu konu kafama çok takılmaya başladı. Kensington lock ve basit atakip yazılımları hariç makinenin güvenliğini sağlamak için neler yapabiliriz? Var mı arkadaşlar önerisi olan? Gerçekten bir öneriye ihtiyacım var.

Sigortalatmak çare mi sizce? Poliçede hırsızlıktan kasıt "kapalı bir alandan zorlama ve kırma yolu ile çalınma" yazıyor. Yurtta özel kilitli dolaplar oluyor fakat onu anahtarla açabilenler de var. Nerden tutsan elinde kalıyor yani.

Yardım edebilecek arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden.

• devlet yurdunda kalma sende yada bişey olmaz yanı okadar endiselenme herkezın var
  • Dolabına koyup kitleeyebilirsin
    büyük ihtimal kameralar vardır
    veyada başınızda duran bir kişinin odasına koyabilrsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

devlet yurdunda kalma sende yada bişey olmaz yanı okadar endiselenme herkezın var

Özel yurt zaten ama hırsızlık her yerde var. Ailem yeteri kadar yük altında, şu durumdayken bana aldıkları laptopu kaybetmeyi göze alamam dostum.

batuhan48

O kilitleri biraz araştıran birisi açabiliyor, kameralar var ama bilmiyorum ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

quote:

devlet yurdunda kalma sende yada bişey olmaz yanı okadar endiselenme herkezın var

Özel yurt zaten ama hırsızlık her yerde var. Ailem yeteri kadar yük altında, şu durumdayken bana aldıkları laptopu kaybetmeyi göze alamam dostum.

batuhan48

saçmalama odanı kitliyip cıkıyorsun orda herkezın leptopu var 4 yıldır okuyorum
  • quote:

quote:

quote:

batuhan48

Umarım sıkıntı çıkmaz ya, yarın arayıp konuşacam yurtla eşyaların güvenliğini nasıl temin edeceksiniz diye. Sağ ol manevi yardımın için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

batuhan48

Umarım sıkıntı çıkmaz ya, yarın arayıp konuşacam yurtla eşyaların güvenliğini nasıl temin edeceksiniz diye. Sağ ol manevi yardımın için.

anahtarın var odanı kitliyorsun bide yurtta kalma apartta kal yurt ne ya ne kız arkadasın olur ne adam gıbı kız arkadas full erkek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarı sigortalattırdıysan, çalınma-düşme-yanma vs. gibi durumlarda yanılmıyorsam, %75 lik kısmını geri ödüyorlar.(aldığın mağazanın sigorta kapsamına göre değişebilir)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ince laptop çantalarından alıp kıyafetlerin arasına koyarsan farkedilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemaat yurdunda kal
  • .

• Sigortalatmak tek çare gibi gözüküyor. Sağ olun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.E

Bilgisayarı sigortalattırdıysan, çalınma-düşme-yanma vs. gibi durumlarda yanılmıyorsam, %75 lik kısmını geri ödüyorlar.(aldığın mağazanın sigorta kapsamına göre değişebilir)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.