Bildirim
Laptoptan LOL oynamak zor olurmu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben alıştım başta klavye tuşları zor geliyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
masaüstü bozulduğundan beri laptopda oynuyorum hiç bi sıkıntı olmuyor 8 aydır felan hani o derece -
quote:
Orijinalden alıntı: Vexilloid
masaüstü bozulduğundan beri laptopda oynuyorum hiç bi sıkıntı olmuyor 8 aydır felan hani o derece
laptopun klavyesi özellikle büyükmü seçtin? yoksa normal boyutlardamı -
Kendimi bildim bileli laptoplarla oyun oynarım. Belkide o yüzden sıkıntı çekmiyorum. Belki masaüstünün zevkini vermiyor şu an kullandığım laptop'un klavyesi ancak masaüstü bilgisayarlarınkini kullanırken herhangi bir sorun çekmiyorum. Öyle düşünüyorum ki çevrende illa laptopa sahip birisi vardır. İzin isteyerek deneyebilirsin nasıl oluyor diye. MSI'ın bazı laptop modellerinde steelseries'in kendi ürettiği klavyesi var. Onlara bir bak laptopu yeni alıyorsan. -
quote:
Orijinalden alıntı: bilaldem12
quote:
Orijinalden alıntı: Vexilloid
masaüstü bozulduğundan beri laptopda oynuyorum hiç bi sıkıntı olmuyor 8 aydır felan hani o derece
laptopun klavyesi özellikle büyükmü seçtin? yoksa normal boyutlardamı
normal klavye tuşlarının boyutunda özellikle bakmadım ama şuan ikisini yanyana getiriyorum klavye ile laptop tuşları aynı büyüklükte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexilloid -- 29 Temmuz 2013; 20:30:50 > -
Oyuna başladığımdan beri laptoptan oynuyorum hiçbir farklılık yok , ayrıca ekran masaüstü bilgisayarlara göre daha küçük ve net oldugundan oyuna daha çok hakim olabiliyorum diyebilirim. -
Laptop'a göre değişir o olay. Eski laptop'ım orta seviye sıradan bir laptoptı packard bell'in, klavyesi çok rahattı açıkcası. Yeni laptop'ım MSI gaming laptop klavyesi steelseries dizayn ama ne oyun oynamak ne de yazı yazmak için kullanışlı değil. Ben de mecbur razer'a başvurdum. Zaten ne olursa olsun laptopta harici klavye kullanmayı tavsiye ediyorum. Aksi halde ekrana bütünleşerek oynamak zorunda kalıyorsunuz -
Klavyede tuşların bitişik olması dışında gayet iyi -
önceden masaüstünde oynuyorsan alışana kadar sıkıntı çekersin ben alıştım artık ikisindede rahat oynuyorum -
Laptoptan oynuyorum gayet de rahat. Hem performans hem rahatlık açısından masaüstünden farkı yok. -
USB Klavye al ben öyle yapıyorum -
Ben sürekli leptop ile oynadım şu sıralar masaüstü ile oynuyorum çok daha rahat oynadığın oyundan zevk alıyorsun monitor felan daha büyük, oyun performansını arttırıyor bana göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tanıdığım herkes Laptop'tan oynuyor. Masaüstümü kaldı.
-
bende oyuna laptop oynayarak basladım hic sıkıntı yok bi ara ısınma sorunu vardı kasıyodu onuda hallettim uzanıyorum yataga keyif lol oynuyorum -
Klavyeden degilde ekran cok kucuk geliyir basta ama 1 ay a alisiyorsun. İsinma sorunuda olabilir sogutcu alman lazim hemen ve kaliteli bir sey alinca da kasasina iyice bak cunku sogutucu o ekran kartini ve islemciyi sogutamaz oyunlara elveda dersin. Benim imzamdaki laptopu oneririm omur olarakta uzundur yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X