Şimdi Ara

laptopta sunucu kurulabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

herhangi bir laptopta bu işi yapabilir miyim.

YA da nasıl bir laptopta yapabilirim?

• Slmlar

Bir laptopu sunucu olarak kullanmak verimli olmaz ha olmaz diye bir sey yok kurulur ama verimsiz olur.Notebooklar standart masaustu bilgisayarlardan bile yavas oldugu dusunulurse butun yuku bir laptopa yuklemek anlamsız olur ama olmaz diye bir sey soledigim gibi sizide kasar baglı olan kullanıcıları da kasar verimsiz bir proje olur.

SAYGILARLA
  • leptopla tabi sunucu yapailirsin ama ben kendi leptopuma kıyıpda sunucu yapmam,
    ama illaki yapacaksan öncelikle ihtiyacın ne onu belirle( yani ne tür bir sunucu olacaksın)
    eğer amacını söylersen daha iyi yardım edebiliriz
  • olmaz diye birşey yok ama arkadaşların dediği gibi verimsiz olur..
    ayrıca sunucular genellikle sunucu işlerinin dışında kullanılmazlar sen laptopu sunucu yapıp sonrada film izlemeye kalkarsan yada oyun oynamaya kalkarsan laptop dile gelir ve bu ne perhiz bu ne lahana turşusu der onu sunucu yapıp dokunmazsan ve sogutma sistemini ayarlarsan neden olmasın. güçlü laptoplar mevcut piyasada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Langsuyar

olmaz diye birşey yok ama arkadaşların dediği gibi verimsiz olur..
    ayrıca sunucular genellikle sunucu işlerinin dışında kullanılmazlar sen laptopu sunucu yapıp sonrada film izlemeye kalkarsan yada oyun oynamaya kalkarsan laptop dile gelir ve bu ne perhiz bu ne lahana turşusu der onu sunucu yapıp dokunmazsan ve sogutma sistemini ayarlarsan neden olmasın. güçlü laptoplar mevcut piyasada...

leptopda kişilik sorunu oluşur
  • Sunucu olarak Laptop kullanmak pek mantıklı değil.Kurulur kurulmasına ama baya bi kasar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CdrcX

Sunucu olarak Laptop kullanmak pek mantıklı değil.Kurulur kurulmasına ama baya bi kasar...

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kurmak zor mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aaa95

ben bir sunucu kurmayı düşünüyorum.

herhangi bir laptopta bu işi yapabilir miyim.

YA da nasıl bir laptopta yapabilirim?

Kurarsın ama pek mantıklı bir kuruluk olmaz arkadaşın da dediği gibi Laptop kişilik problemi yaşar :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.