Şimdi Ara

Laptopta RTX2060 alınmaya değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar başlıkta da görüldüğü üzere sorum RTX 2060 kartının fiyatının hakkını verip veremeyeceğidir. Bütçe konusunda sıkıntım yok. 1070'li bir laptop alacaktım fakat şu anki fiyatlarla 2060'la aynı fiyata denk geliyor alacağım yerde.(newegg.com kullanacağım) Aklımdaki soru ise bütün laptoplarda i7-8750H kullanılıyor olması 8. nesil bir i7 işlemcinin yaşam ömrü rtx 2060 kadar uzun olmayacak. ve ben büyük ihtimal ekran kartım eskimeden çok daha önce pc'de sorunlar yaşamaya başlayacağım. Özetlemek gerekirse sorum şu 8. nesil i7 işlemcisi olan bir laptopta 2060 kart mı 1060 kart mı almak daha mantıklı? her ne kadar performans olarak 2060 çok daha üstün olsa da, bilgisayarın ömrü bakımından 2060ın hakkını veremeyeceğin gibi duruyor. Yanıtlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• zaten sen kendinde cevap vermişsin 8. nesil işlemci+ rtx2000 seri bir ekran kartı madem bütçe sıkıntın yok bu ikili seni uzunca bir süre götürür tabi soğutmada yetenekli bir pc almayı unutma
  • para sıkıntısı yoksa tabii ki 2060. neden hakkını veremeyeceğinizi düşündünüz. elde test vs var mı yetmeyeceğine dair yoksa sadece fikir mi. canavar gibi işlemci
  • 9900k li laptoplara yonelebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fiyata bu ssd değer mi
    8 yıl önce açıldı
    BF3 Almaya değer mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.