Şimdi Ara

Laptopta Oyun Oynarken Kasmaya Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben eskiden çok rahat oyun oynayabiliyordum fakat oyun açıp 10 dk dan sonra artık kasmaya başlıyor.

Crysis 2 hiç kasmadan rahat bir şekilde oynuyordum.

Battlefield 2 şuan yüklü ama bilgisayar 10dk sonra kasmaya başlıyor arada reset atıyor.(grafik ayar medium)

Pes13 de yüklü 10dk maç atıyorum daha sonra kasıyor.Arada da reset atıyor.Bluescreen diyo
    r.

Sistem Özellikleri

Laptopta Oyun Oynarken Kasmaya Başladı

Ekran: Çift (oyun oynarken 5650 takılı)

-ATI Mobility Radeon HD 5650
    -ATI Mobility Radeon HD 4250

30 dk battlefield2 oynadım 83C gösterdi aida64

Yaklaşık 3 haftadır böyle.Bilgisayarı 2010 yılında aldım.HP pavillion dv6 3151st

Yardımlarınızı Bekliyorum.

• Klasik olacak ama notebook'un içini açıp ,temizlemeniz gerekiyor.
  • 80-90 derece fazla. Garanti devam ediyorsa gönderin temizlesinler. Bittiyse kendiniz de temizleyebilirsiniz. Vidaları söküp karka kapağı açın. Fanı ve fanın yanındaki ızgarayı temizleyin. Bir miktar düşecektir sıcaklık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sadece küçük bir tavsiye oyun oynarken bataryayı çıkarıp oyna daha az kasar.

• Güzelce bir tam tarama yap.Ccleaner programını kullan,diski temizle.Bunları yaptıktan sonra bir de kaliteli bir soğutucu alırsan sorunun çözülür.Bu sıcak havalarda Laptop yüksek çözünürlüklü oyun kaldıramaz kesinlikle kaliteli bir soğutucu almalısın.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Garanti bitti,içini açıp fanı temizliyeyim o zaman.Bataryayı takıp oynarsam 20dk daha rahat oynuyorum oyunları . Zaten oyun oynarken bataryayı çıkarıyorum ömrü bitmesin diye
    Soğutucu olarak 80 tl almıştım.Yukarıdaka yazmış olduğum soğutucu takılı olmadan 80-87C oluyor.
    Soğutucum TARGUS AWE55 DIZUSTU NOTEBOOK SOGUTUCUSU

• bence bir virus taramasi yaptır combo fix kurup bi tarat sonra ccleaner ile kayit defterndeki gereksz seyleri temzle,pc açıkken calısan gereksiz programlari iptal et gorev yoneticisi islemler ksmndanda yap bi gecici olarak dene.aslında bir recovery yapsan iyi olur.benim laptop recoveryden 2-3 ay sonra kasmaya basliyo ben tekrar recovery yapıyorum her defasında atiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • havalar ısınıyor makinanın hava alması lazım ve ona güzel bir soğutucu taban al ayrıca makinanıda bir formatlamanı öneririm çünkü 83 derece biraz abartı virüs sapıttırıyor olabilir ayrıca dahili güçteyken oyun oynamamanı tavsiye ederim kolay gelsin
  • hocam aslında kasmaya başladı bende recovery yaptım,sorun düzelmedi fanı açıp temizliyeceğim bu hafta.
    combofix kurdum tarattım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.