Şimdi Ara

Laptopta ciddi bir problem mi var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde kız arkadaşımın Lenovo marka laptopu var. Format gerekiyordu, güzelce format attım orjinal XP'sini yükledim. Ama şöyle bir problem var:

1-Bilgisayarı satan firma kurulum CD'lerini vermemiş. Dolayısıyla Lenovo'nun sitesinden driver'leri tek tek indirip kurmak zorunda kaldım ve Aygıt yöneticisinde hala 1 PCI Device'nin driveri yüklenmemiş gözüküyor. Bu device'nin ne olduğunu ve driver'ini nasıl bulabilirim?

2-Evvelden harıl harıl çalışan işlemci fanında çıt yok. Yukarıdaki device bu olabilir mi? (Gerçi bugüne kadar hiç fan driver'i görmedim ^^ ) Acaba board'ın kendine ait bir driver'i mi var ki? Veya BIOS ayarı mı gerekli? Aklıma gelenler bunlar...

3-Ağ bağlantılarında 3 bağlantı gözüküyor: 1394 bağlantısı, Kablosuz Ağ Bağlantısı ve Yerel Ağ Bağlantısı. Airties RT-211 modemden kablosuz yayına bu bilgisayarı da eklemek istiyorum. Kullanıcı adını ve wep şifresini hallettim. Tamam sorun yok, bağlanıyor ama random olarak düşüyor bağlantı ve "kullanılabilir başka bağlantılar var" baloncuğu çıkıyor. Evde bir de HP laptop var, o stabil olarak gayet güzel bağlanıyor ve hiç düşmüyor. Bundaki problem nedir?

4-XP Sp2 kurmak istiyorum, windows update'den yüklemesi bitti ama laptopa kurma kısmına gelince alet duruyor o noktada. Hiç ilerleme yok. 4 saat bekledim tam olarak! Bu yüzden antivirus vs kuramıyorum.

Bu 4 konuda yardıma ihtiyacım var. Bilgisayarın detayları aşağıdadır. Teşekkür ederim.

Laptop: Lenovo 3000 N100 6VG
    İşletim sistemi: Win XP Pro Orjinal
    Modem: Airties RT-211

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.