Şimdi Ara

Laptoplar 64 bite yükseltilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bilgisayarı alalı 1 sene olmak üzere.ben aldığımda 64 bit yoktu.şimdi onlar çıktı. microsoft un yeni işletim sistemini ben şimdi hiçbir zaman kullanamayacam mı?hep xp ile mi kalıcam.bu soru beni içten içe yakıyor.2.5 milyar vermiştik şimdi istediğimiz şey çalışmayacak mı? bu arada modeli fujitsu simens amilo 1420. ne olur biriniz yüreğime su serpin .umarım bir yolu vardır. bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim şimdiden sağolun

• kimse yüreğine su serpemez, bence sen bi bardak soğuk su iç
    bordun ve işlemcin değişemeyeceği için 64 bite geçemezsin

ama sana şöyle bir serinlik verebilirim
    64 bit sistemi oturuncaya kadar 1-2 sene geçer, çünkü sadece windowsun 64 bite geçmesi yeterli değil diğer kullandığımız yazılımlarda 64 bite göre değişecek bu da benim şahsi fikrim 1-2 sene sürer, o zamana kadar sen de belki notebookunu değiştirirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkitrom -- 14 Kasım 2005, 16:54:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: orange323

arkadaşlar ben bilgisayarı alalı 1 sene olmak üzere.ben aldığımda 64 bit yoktu.şimdi onlar çıktı. microsoft un yeni işletim sistemini ben şimdi hiçbir zaman kullanamayacam mı?hep xp ile mi kalıcam.bu soru beni içten içe yakıyor.2.5 milyar vermiştik şimdi istediğimiz şey çalışmayacak mı? bu arada modeli fujitsu simens amilo 1420. ne olur biriniz yüreğime su serpin .umarım bir yolu vardır. bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim şimdiden sağolun

Neden veryansın ettiğini anlayamadım ben.. Bugün bile hala büyük çoğunluk 32bit işlemcili notebook alıyor zaten.. Sen geçen yıl aldığın notebook 'a yanıyorsun... En azından azınlıkta değil çoğunluğun oluşturduğu bir grupta yer alıyorsun.. Bu belki yüreğine su serper

• Arkadaşım için rahat olsun. Yüreğine ben su serpeyim:) Yeni çıkcak olan işletim sistemi windows vista hem 32 bitlik ve 64 bitlik olmak üzere piyasaya sunulcak..

Zaten mantıkta bunu gerektiriyor. Hala piyasada 32 bitlik notebooklar satılmazdı veya çok ucuz olurlardı. Endişen yersiz..

Saygılarımla...
  • hehehhe niye veryansın etmeyem yahu.deli olurum ben bilgisyar böle şeyleri çalıştırmayınca .Umarım bir yolu bulunur bea.Umudu kesmmemek lasım.sağolun:D
  • quote:

hehehhe niye veryansın etmeyem yahu.deli olurum ben bilgisyar böle şeyleri çalıştırmayınca .Umarım bir yolu bulunur bea.Umudu kesmmemek lasım.sağolun:D

En iyisi 1 sene 64bit windows tam sürüm çıkana kadar bekle. Çıkınca senin makina 2 senelik olacak, haliyle biraz eskimiş de olacak. O zaman satar güncel 64bit bir makinayı 64bit işletim sistemi ile sanıt alırsın. Hem eskiyi peşin satar yeniyi taksitle alırsın.
  • quote:

hehehhe niye veryansın etmeyem yahu.deli olurum ben bilgisyar böle şeyleri çalıştırmayınca .Umarım bir yolu bulunur bea.Umudu kesmmemek lasım.sağolun:D

TEKNOLOJİ BÖYLE BİRŞEY İŞTE,YAPACAK BİŞEY YOK. AYRICA ÖNÜMÜZDEKİ 1,5-2 YIL 64 BİT'LİK İŞLETİM SİSTEMİ KULLANMAK BİR İHTİYAÇTAN DAHA ÇOK BİR ''LÜKS'' OLACAK BENCE. TAM ANLAMIYLA GEÇİŞ 3 YILI BULUR ( BÜTÜN OYUN-PROGRAM VS. 64 BİTLİK PROGRAMLANMASI ).O ZAMANA KADARDA SENİN NOTEBOOKUN ÖMRÜ ZATEN BİTMİŞ OLUR. O YÜZDEN BUNU KAFANA FAZLA TAKMA DERİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • notebook unu araştırmaya vaktim olmadı ama mesela benimki gibi i915 chipsetli ise işlemci değiştirerek 64 bite geçiş yapabilirsin tabi intel sözünde durursa i915 lerin sadece bios güncellemesi ile geçebileceğini söylemişti ona uygun mobil işlemci üreteceğini filan,eğer mobil işlemci de değişiklik yapmazsa(soket yapısını değiştirmezse veya çift çekirdekli mobil işlemci yanında tek çekirdekli mobil işlemci üretimine devam ederse) ben kullanabilecem veya i915 kullanna tüm notebook lar haberin olsun
  • 64 BİT İÇİN anakartında değişmesi lazım performans artışının sıradan kullanıcılar için çok farkedilebilir olacağını sanmıyorum (teorik olarak en az 4 katlık artış olucak deniyo) ama o günlere daha çok var 64 bit çıkacak test edilecek buglar ayıklanacak daha çok var.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.