Şimdi Ara

Laptopda sinir bozan touchpad sorunu yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar.Acer Aspire v3-772G modeli i5 4210m işlemcili gtx850m ekran kartlı bir laptopa sahibim yaklaşık 3 aydır.İlk 2 ay laptopumda hiç sorun yoktu ve çok memnundum fakat son 1 aydır touchpad konusunda sorun yaşıyorum.Laptopun touchpad i laptopu açtıktan 20-25 dk sonra sapıtmaya başlıyor.Ekranda kendi kendine hareket etme ve tıklama sorunu yapıyor.2-3 dk bunu yaptıktan sonra düzeliyor fakat 5 dk sonra yine başlıyor.Sorunun donanımsal olmadığını düşünüyorum çünkü bu arızayı ilk 20-25 dk boyunca yapmadığı gibi süreklide yapmıyor bazen sorunsuz çalışıyor bazen sorun çıkarıyor.Bende bunun üzerine sorunun yazılım kaynaklı olduğunu düşündüm ve Synaptics driverini silerek synapticsin sitesinden en son sürümü yükledim fakat sorun devam etti.Bunun üzerine internette araştırma yaptığımda yaptığımın yanlış olduğunu,laptopu üreten firmanın sitesinde yazan sürümün kurulmasının en doğrusu olduğunu öğrendim ve Acer in sitesine Acerin önerdiği Synaptics sürümünü yüklemek için girdim fakat orada dikkatimi bir şey çekti.Eskiden sadece Synaptics driveri olan yere birde Elan driveri eklemişlerdi bende birde bunu deneyeyim dedim ve Elanı yükledim fakat sorun yine devam edince Acerin sitesine tekrar girerek Synapticsin önerilen sürümünü yükledim.Sorun yine devam edince sinirlendim ve Synapticsi kaldırdım şu anda sade halde kullanıyorum.
    Fakat dün akşam çok ilginç bir şey farkettim.Mause yine ekranda titremeye başlamıştı ve tıklamada sorun vardı bende bunun üzerine touchpadın kenarındaki açıklıklara doğru kuvvetlice üfledim ve sorun düzeldi.Bu sabahta touchpad aynı sorunu yapınca yine touchpadın kenarındaki açıklıklara üfledim ve sorunun yine düzeldiğini gördüm yani üflemem tesadüf üzeri düzeltmiyor bu sorunu ciddi anlamda düzeltiyor.Sizlere sorum sizce bunun sebebi nedir?Ne yapmam lazım benim ki bu arızadan kurtulayım?Uzun oldu biliyorum arkadaşlar umarım üşenmeden okursunuz şimdiden okuyup cevap verecek arkadaşlara teşekkür ediyor,herkse iyi forumlar diliyorum.

• up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.