Şimdi Ara

Laptopa windows xp yüklemek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptobuma windows xp service pack 3 yüklemek istiyorum.ama lisanssız olduğu için korkuyorum
    üzerinde lisanslı windows vista home basic sp1 var.lisanssız crackli windows xp sp3 yüklesem bir sorum olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrAgon_54 -- 3 Nisan 2009; 20:09:20 >

Sakın kaybettiğin yerde bekleme, çünkü güçsüzler öyle yapar. Ve kapanan bir kapıyı birdaha çalma, kapanan kapıyı acizler çalar.
  • hic bi sorun olmaz ayrica leptopsa direk xp atamassin nlite ile yap sata driverlari muhtemelen yoktur

Le Pianiste.
  • Ben laptoptapta daha yeniyim bu nlite programı nedir acaba bi bilgi verebilirmisin?

Sakın kaybettiğin yerde bekleme, çünkü güçsüzler öyle yapar. Ve kapanan bir kapıyı birdaha çalma, kapanan kapıyı acizler çalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrAgon_54

Ben laptoptapta daha yeniyim bu nlite programı nedir acaba bi bilgi verebilirmisin?

vistadan xp ye gecis diye arastir bulursun adimlari takip et pek cok rehber var bununla ilgili

Le Pianiste.
  • arkadaşım xpye geçersen hiçbir sorun olmaz. sistemin hızlanır.

ancak işin öbür yanı da var: öğrendiğim kadarıyla yeni alınmış bilgisayarlarda vista işletim sistemi kendinden etkinleştirilmiş olarak geliyor. yani internete bağlanıp tekrardan etkinleştirmenize gerek kalmıyor.

ola ki tekrardan vistaya dönme kararı aldınız; iş burada değişiyor. bilgisayarın altındaki şifreyi bi daha kullanamıyorsunuz (yine öğrendiğim kadarıyla). yani vista işletim sisteminiz de orjinal olmayacak bu durumda. bu konuyu araştırıp ondan sonra karar vermekte fayda var.

kesin bir cevap veremiyorum ama benden sonra yorum yapacak arkadaşlardan veya internetten faydalanarak bu konuyu halledebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.