Şimdi Ara

Laptopa RAM yardim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler bende 2. bi ram alcaim simdi benim elimde 2 gb ddr3 elpida 2rx8 pc3 8500s ram var ben bunun yanina 4 gb almak istiyorum hangisini onerirsiniz ve uyum sorunu olurmu

Laptopa RAM yardim!!

Orijinalden alıntı: free_whitewolf

fiyat nerde uygunsa ordan alın tabi fakat bilgisayar malzemesi cok gerekmedikce net üzerinden almayın derim

neden oyle solediniz?

Orijinalden alıntı: fatal_17

quote:

fiyat nerde uygunsa ordan alın tabi fakat bilgisayar malzemesi cok gerekmedikce net üzerinden almayın derim

neden oyle solediniz?

örnegin ürün bozuk çıktı yada vazgectin değişim yada iade için bekle dur.aldıgım monitör bozuk cıktı ve iade için 50gün bekledim abartısız tam 50gün.anakartı kutusunu bile açmadan iade etmek istedim o bile 1 hafta sürdü kutusundan cıkmamıs ürün yani.anladımki bana göre değil bu netten alısveris.cok abartı bi fiyat farkı yoksa 50-60tl gibi gidiyom vatandan bimeksten teknosadan hangisi işime gelirse ordan alıyorum kafa rahat

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatal_17

quote:

neden oyle solediniz?

örnegin ürün bozuk çıktı yada vazgectin değişim yada iade için bekle dur.aldıgım monitör bozuk cıktı ve iade için 50gün bekledim abartısız tam 50gün.anakartı kutusunu bile açmadan iade etmek istedim o bile 1 hafta sürdü kutusundan cıkmamıs ürün yani.anladımki bana göre değil bu netten alısveris.cok abartı bi fiyat farkı yoksa 50-60tl gibi gidiyom vatandan bimeksten teknosadan hangisi işime gelirse ordan alıyorum kafa rahat

fiyat konusunda netten daha iyi bir yer yok tabi bu arızalı parçalar şans meselesi allaha şükür 8 yıldır hiç sıkıntı cıkmadı bi kere hepsiburadadan 5850 almıştım yanmıştı 15 günde değişim gerçekleşmişti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    notebook bios pili yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diğer esyaları bilmiyomda ramda taş catlasa 5 lira fark olur oda kargo parası:D
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.