Şimdi Ara

Laptopa Format Atamiyorum Takiliyor(SSli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar elimde Samsung recovery cdsi icinde orijinal windows 7 var ve diger elimde usb icinde sahte windows var

simdi ram ve hdd cikartip tekrar taktim deniyorum. olmazsa xp kurmayi deniyip c ve d silip sonra win 7 deniyedcegim gene

1)usb ile sahte windowsu denedigimde resimdeki bolgede takiliyor. burasi hdd ayirmadan onceki bolum ve dil klavye dili falan sectigimiz yerden sonra.

2)cd ile denedigimde cdyi 1 dakika falan okuma sesi geliyor sonra ise onceki kurulan yarim kalan windows baslatiliyor yazisi geliyor. cdyi diger bir laptopa soktum onda da yaklasik 2 dakika okudu sonra cdyi gosterdi.

orjinal windowsdada ayni yerde takiliyor.

ne yapabilirim tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenKimimSizce -- 18 Ocak 2016; 21:45:08 >

• BenKimimSizce kullanıcısına yanıt
    Format öncesi cihazın durumu nasıldı peki? Mavi ekran hatası verir miydi ?
    Kullandığınız iso dosyasını değişin. Orjinal msdn sürümü kullanın. Bios'ta klavyeyi kapatma gibi bi ayarla henüz karşılaşmadım. Sinirlenip klavyeye ufak darbeler göndermiş olabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mocle

Kullandığınız iso dosyasını değişin. Orjinal msdn sürümü kullanın. Bios'ta klavyeyi kapatma gibi bi ayarla henüz karşılaşmadım. Sinirlenip klavyeye ufak darbeler göndermiş olabilir misiniz ?
    quote:

Orijinalden alynty: Mocle

Format öncesi cihazyn durumu nasyldy peki? Mavi ekran hatasy verir miydi ?
    Kullandy?ynyz iso dosyasyny de?i?in. Orjinal msdn sürümü kullanyn. Bios'ta klavyeyi kapatma gibi bi ayarla henüz kar?yla?madym. Sinirlenip klavyeye ufak darbeler göndermi? olabilir misiniz ?

hocam klavyeyi biosdan kapatmisim onu cozdum simdi usbyi laptop gormuyor biosda usb diye birsey gordum actim meger klavye ve fareyi kapatiyormus. power dugmesine basili tuttum kalvye acildi.

asil konuma geleyim

elimde samsung recovery cdsi var icinde orjinal windows var bide usb icinde sahte windows var. fakat laptop demin usb goruyordu bios ayarlarini orjinala dondurdukden sonra usbyi gormuyor? nasil duzeltebilirim. simdi orjinal cdden tekrar deniyecegim sizden cevap beklyiroum

edit: orjinal cd takiyorum dvd romdan okuma sesi geliyor 1 dakika sonra onceki kurdugum wondwos ekrani geliyor. cdyi okumuyor mu hocam? ayrica usbyi nasil tekrar gosterebilirim bios ayarlarindan>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenKimimSizce -- 18 Ocak 2016; 19:57:29 >

• BenKimimSizce kullanıcısına yanıt
    Şimdi usb yi gormüyor derken hiç enerji gelmiyor mu usb ye ? Yoksa usb den boot mu etmiyor ?
    Aslında çok eski olmayan laptoplarda bios a girmeden usb ile boot edebiliyorsun. Açılırken bunun kısayolunu yazar. Boot listesi açılır istediğin medyayı seçip onla boot edersin direk.
    Bu özellik yoksa bios ta boot sıralaması vardır. Burada usb yi etkinlestirmen lazim. Hatta ilk sıraya alman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam tekrardan yaziyorum usbyi goruyor suan ve klavyede calisiyor

elimde orjnal samsung cdsi var ve usb icinde sahte windows var.

cd denedigim zaman 1 dakika okuma sesi geliyor fakat sonra eski windows sayfasi aciliyor sonra mavi ekran. cdyi muhtelemen gormuyor fakat baska bilgisayarda denedim cdyi goruyor ama gec okuyor o laptopdada

usb ile denedigimde ise dil kalvye falan sectikden sonra hdd bolme asamsindan onceki setup is starting sayfasinda takiliyor.

nasil bir yol izlemem lazim>

burada takilyior usbden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenKimimSizce -- 18 Ocak 2016; 20:09:22 >

• quote:

Şimdi usb yi gormüyor derken hiç enerji gelmiyor mu usb ye ? Yoksa usb den boot mu etmiyor ?
    Aslında çok eski olmayan laptoplarda bios a girmeden usb ile boot edebiliyorsun. Açılırken bunun kısayolunu yazar. Boot listesi açılır istediğin medyayı seçip onla boot edersin direk.
    Bu özellik yoksa bios ta boot sıralaması vardır. Burada usb yi etkinlestirmen lazim. Hatta ilk sıraya alman lazım

yok hocam usb okumuyordu onu biosdan aktif ettim acildi boot bolumunde goruyor suan onceki mesajimi okur musunuz? simdi farkli bir windows yukluyorum flashdiske onu deniyecegim.

cinde yasiyorum burada formata goturursem bana en az 100 tl sokarlar
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • up
  • usb den kurarken usb diskinizi usb 3.0 portuna (varsa) takıyor olabilirsiniz.
    eğer durum böyleyse usb 2.0 olanlar ile deneyin yine olmazsa usb diski yeniden kurulum usb si olarak ayarlayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.