Şimdi Ara

laptop yardim !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bn bnm klavye ye sirasiyla 1 ice tea , sonra da kola doktums ,, iste bi kac gun boyunca tuslar calismadii
    sonra yapis yapis olduu , sonrasin dada yavas yavas tuslar islemeye basladii ama mesela a yerine g yazmaya basladii herneyse o sorunu da cozduk ama bazi tuslar durmadan takiliyor ileri geri sag sol tuslarii ,
    ben bu klavyeyii nasil duzeltirim yani klavyeyi yenileme yada icini acabilme sansim varmi ? su anda normal calisio ama arada bi tuslar takili kaliyor ve cok sinir bozucu bi durum oluyor ... yardim lutfen

• en iyisi git yeni bir klavye al. Yok ben bunu kullanırım dersen. eline küçük bir levye alarak tuşları kangirta kangirta sök yerinden. Tuşlarını bir torbaya koy çamaşır makinesine at. klavyeni de hafif ıslak bir bezle sildikten sonra kurumaya bırak. Sonra bir klavye örnegine bakarak klavyeni düze,bilirsin ben en son öyle yapmıştım. Şaka degil ciddiyim.

edit: Bu söylediklerim normal klavye içindi. Laptopta da tuşlar çıkıyorsa çıkartıp yikayabilirsin yine orayı da silebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackercesur -- 11 Ocak 2007; 13:38:22 >
  • tuslarii yikadim ama asil sorun tuslarin altinda laptop u makineye atsam sorun cikarmi :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thaoz -- 11 Ocak 2007; 20:09:14 >
  • dostum klavyenı alkol ıle yıkamalısın ama rakı ve bırayla degıl tabıkı :D saf alkol ıle elektronıkcılerın kullandıgı
  • tavsiye icin tesekkurler .. en yakin zaman da deniyecegim ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop icin TV karti?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.