Benim şöyle bir sorunum var. Modem evin salonunda duruyor ve benim odam salona en uzak noktada. Wireless ile bağlanıyorum. İnternet sürekli kopup tekrar baglanıyor ve int hızı çok yavas. İnternette arastırdım access point, anten vs bir sürü şeyler söylenmiş ama kafam karıstı. Benim istediğim şey odamdan wireless ile hızlı baglantı kurabileceğim bir sistem ve alacagım atıyorum access point veya diğer şeylerden diğer başkalarının yararlanmasını istemiyorum. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun bana. :(
kaliteli bir modem işiniz görür gibi olmadı mini bir wifi adaptör alabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: protege
Merhabalar,
Benim şöyle bir sorunum var. Modem evin salonunda duruyor ve benim odam salona en uzak noktada. Wireless ile bağlanıyorum. İnternet sürekli kopup tekrar baglanıyor ve int hızı çok yavas. İnternette arastırdım access point, anten vs bir sürü şeyler söylenmiş ama kafam karıstı. Benim istediğim şey odamdan wireless ile hızlı baglantı kurabileceğim bir sistem ve alacagım atıyorum access point veya diğer şeylerden diğer başkalarının yararlanmasını istemiyorum. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun bana. :(
Dark RangeMax 150Mbps Wireless Kablosuz Adaptör
ben bundan sipariş ettim. fiyatı 25 tl. 2 çizgi çekiyor şuan. arkadaş önerdi al 5 çizgi olur dedi. hemde opsiyonel eğer yetmezse daha büyük antenleri satılıyor alıp takabiliyorsun. valla sizin ev köşk falan değilse sittin metrekarelik seninde işini görür bu küçük zımbırtı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme