Bildirim
Laptop'un sesi bir anda gidiyor (samsung)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
marka modeline göre güncel driver yükleyebilirsin -
yukarı :/ -
up -
Bende de bugün bu sorun oldu.Benim laptop da samsung marka.Genel bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü bir sürü arkadaş bugün böyle konular açmış.Ben sorunu şimdilik çözdüğüme inanıyorum.Çözümüm ise şuydu;
Denetim masasına giriyoruz.Oradan sistem ve güvenlik bölmesi altındaki sorunları bul ve düzelt kısmına tıklıyoruz.Burada ise donanım ve sesin altındaki aygıtı yapılandıra basıyoruz.Orada ileri diyin işte bilgisayar sorunları tespit edecektir ve düzeltecektir.Ben böyle çözmüş oldum.Siz de bir deneyin. -
benimki düzelmedi seninki düzeldi mi? -
Evet hocam ben böyle çözdüm kendiminkini.2 gündür böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.Belki bir daha hortlayabilir yakında ama şimdilik bir sorun gözükmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxomen -- 14 Temmuz 2014; 23:00:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X