Şimdi Ara

Laptop'u 0 almışım gibi C bölümünde...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilirsiniz, laptop'u 0 aldığımızda C bölümünde recovery bölümü vardır ve belirli bir tuşa basarak laptop'u ilk Windows kurulmuş hale alabiliyoruz. Ben Windows kurarken recovery bölümünü sildim ve 0 Windows kurdum.

Bu aşamadan sonra bahsettiğim gibi C bölümünde recovery alanı oluşturarak 0 almışım gibi belirli bir tuş ile Windows'un ilk kurulmuş haline dönme şansımız var mı?

Tüm arkadaşlar adına Teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mylove kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şansın yok, sadece belki laptop'un servisine ücret ödeyerek yeniden yüklete bilirsin. Ya da Sistemi yeniden kurup sürücülerini ve güncellemelerini yaptıktan sonra Windows yedekleme ve geri yükleme programı ile yedeklersen o yedekten geri yükleye bilirsin. Bir nevi fabrika ayarlarına dönmek gibi olur. (Windows 7, 8, 8.1 ve 10 için geçerli)
    Tabi bir sürü başka yedekleme programları da mevcut ama, bence Windows'un kendi programı daha uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 3 Ocak 2016; 23:03:27 >
  • Bazı markalar ücretsiz DVD yolluyor. Onlarla eski haline getirebiliyorsun. Mesela Lenovo, 1 kereye mahsus bedava yolluyor. Onu biliyorum. O yüzden laptopunun firmasıyla iletişime geçersen iyi olur.
  • Teşekkür ederim.

Ben kendime özel programlar kurarak Windows kursam ve bu şekilde c ye bir recovery bölümü oluşturarak, pc açılışında F11 veya farklı bir tuşa ile bu işlemi başlatabilme İmkanı yok diyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C.s 1.6 Menü Yazıları Gelmiyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.