Şimdi Ara

Laptop temizliyorum SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her sene birkez açar,termal macun değişir vede tozunu söyle bir alırım.Bu seneki seansımızda başladı allahülazim.Geçen sene bir YouTuber arkadaşın yanında çalışıyordum.Video çekimi yapar anlık bazı editler yapardık.Dağa taṣa çıkar toz toprak içinde kullanırdım bu laptopu.Bu sene evde kullandım bu yüzden az kirlenmiş bu vakit.Geçen sene içinden kum akıyordu bu laptobun hey gidi hey.

Laptop temizliyorum SSli

Laptop temizliyorum SSli

Laptop temizliyorum SSli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam termal macunla alakalı bir şey sorabilir miyim. Geçenlerde laptobun arka kapağını açtım ssd takmak için, ve ekran kartının üstünde öküz gibi macun olduğunu gördüm sizce normal mi bu? Baya yanlardan taşmış bir şekilde duruyordu. Işlemcideki gözükmüyordu, yani yanlardan taşmamıştı. Ve bu fabrika çıkışı hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖĞRENCİ00 -- 21 Haziran 2023; 0:43:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ÖĞRENCİ00 Ö kullanıcısına yanıt
    Yok hocam normal değil.Termal macunu abartmışlar belliki önceden kim değiştirdi ise.

• cübbeli mehmet kullanıcısına yanıt
    Bana da çok tuhaf geldi zaten. Ama fabrika çıkışı olduğu için normal herhalde diyip geçiştirdim. kendim değiştireyim o zaman bi ara

• Laptop temizliyorum SSli
    Fotoğraf çekmemiştim ama şöyle gösterebilirim. Sarı kısımlarda vardı macun

• Yok hocam termal pad in ne olduğunu biliyorum onunla alakası yok. Bu sakız kıvamında yanlardan taşmıştı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BURNUM KÜÇÜK MÜ ? [SSLİ ]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.