Şimdi Ara

Laptop tavsiyesi ve işlemci hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun bir süredir laptop araştırması yapmaktayım fakat piyasada bütçeme uygun bir model henüz bulabilmiş değilim 5-6 bin tl arası bir şey almayı düşünüyorum.
    Eski laptop'um yaklaşık 5 senelik gerçekten ağır bir laptop belirli hususlarda işimi görsede taşıması yorucu olduğu için artık sadece ev kullanımı görevini yerine getirsin istiyorum. Bataryası 2 senedir ölü durumda 600 liraya yeniliyorlar buraya yapacağım yatırımları yeni bir laptop/ultrabook'a vermek daha doğru geliyor.
    Tasarım ve özellikler bakımından msi ps 63 model'i hoşuma gidiyor. Hem profesyonel bir kullanıma imkan tanıyor ve için de max-q'da olsa bir ekran kartı bulunuyor ortalamadan hallice sanırım. Ultrabook pazarı zaten pahalı hem performans hem de hafif modellerin piyasaları da haliyle çok uçuk. Belki de ekran kartlı bir model almaktan vazgeçebilirim.
    Laptop'un kullanımı yazılım için, film de izlerim elbette 14 veya 15.6 inch modeller uygundur benim için. Zaman zaman oyun oynuyorum ama ekran kartlı modellerde fiyatlar fırlıyor ne yazik ki.

Amd son yıllarda büyük bir çıkış yakaladı hem işlemcide hem de ekran kartlarında masaüstünde pazarı domine etmeye doğru ilerliyor.
    mobil kanatta amd tercihi doğru olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 2 Kasım 2019; 22:31:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.