Şimdi Ara

Laptop tavsiyesi (kararsız kaldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba değerli forum üyeleri.Yaklaşık 1-1.5 ay sonra ( tam belli değil) yeni laptop almayı düşünüyorum bu iki model arasında kaldım seçim yapmakta yardımcı olursanız sevinirim :)

www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-n56vz-s4016v-n56vz-s4016v-core-i7-3610qm-230ghz-8gb-1000gb-156-dvdrwbr-2gb-gt650m-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=60976

www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np550p5c-t01tr-np550p5c-core-i7-3610qm-230ghz-6gb-ddr3-1tb-2gb-gt630m-156-dvdrw-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=60463

Bu iki model arasında ne tür farklar var?Birde son olarak şunu sorucam ekrana yandan baktığım zaman ekran renkleri negatif veya acayip bi bulanıklık oluyor bazı laptoplarda bunlarda varmı bilgilendirirseniz sevinirim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ?
  • bunlardan asusun ekran kartı ve ekran çözünürlüğü daha iyi ama fiyatı daha pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

bunlardan asusun ekran kartı ve ekran çözünürlüğü daha iyi ama fiyatı daha pahalı

Samsungda indirim olduğu için ucuz asusta indirim yok şu an fiyatları aynı yani acaba yukarıdaki asus modelinin ekrana yandan bakınca renkler negatif veya bulanık oluyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

bunlardan asusun ekran kartı ve ekran çözünürlüğü daha iyi ama fiyatı daha pahalı

Samsungda indirim olduğu için ucuz asusta indirim yok şu an fiyatları aynı yani acaba yukarıdaki asus modelinin ekrana yandan bakınca renkler negatif veya bulanık oluyormu?

evet, ama negatif bir durum söz konusu değil, bu her notebookta olan birşey hatta çoğu monitörde dahil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

evet, ama negatif bir durum söz konusu değil, bu her notebookta olan birşey hatta çoğu monitörde dahil

Tamam anladım teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.