Şimdi Ara

Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Minimum olarak:

2. nesil Core i5 işlemcili ve GT 555M yahut HD 6770M ekran kartlı laptop arıyorum.

Olabilecek en uygun fiyat, 1. önceliğim. Casper, Exper gibi mühendislik özürü akan cihazlar klasman dışıdır.

Hem tavsiyelerinizi bekliyorum, hem de benzer özelliklerde laptop'ını satmak isteyen arkadaşlarda niletişim geçmelerini rica ediyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• Teşekkürler öneri için.

Isınma sorunlarından bahsedenler olmuş ama bir bilginiz var mı ?
  • HP'nin yeni serilerinde coolsense ile ısınma sorununun çözüldüğünü söylüyor kullananlar.Yani diğer laptoplar ne kadar ısınıyorda bu da o kadar ısınıyormuş.
  • Anladım.

İndirim hakiki geliyor mu size peki ? 500$ niye indirirsin ki şu ürünü ?
  • İndirim var biraz fakat o kadar fazla değil.Mesela aynı ürün aşağıda çok az farkla daha pahalı.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/hp-pavilion-dv6-6010st-ll044ea-core-i5-2410m-6gb-750gb-hd6770m-156-win7-home-premium-64bit.aspx?ref=akakce&v=1.84.8
  • 6770 dedim ama umarım oyun için bu segmentte iyi bir seçim düşünüyorumdur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Laptop tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1700 TL zorlar ya. :/

Çok güzel makina ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pretended -- 15 Ocak 2012; 22:08:57 >
  • Bütçen?
  • max. 1500 sanırım.

Ama öyle bir makina olur ki 100 TL için daha zorlarım kendimi.
  • msı ge620dx 650tr veya 651 tr yi al derim
  • Dell INSPIRON 5110 B63F45 i7-2630Q 4GB 500GB 15.6 Siyah 1500-1600 tl civarında bi bak bence
  • Onda ne ekran kartı var dakikadagol ?

@ua23ua MSI, Full HD ekranından ötürü çok çekici. Darty'de bir makina gözüme kestirdim o indirime girerse diye bileniyorum.
  • Baktım şimdi, GT525M var o laptopta, dakikadagol. 2. nesil i7 olan cihazda bottleneck yaratır. Kötü olmuş. Teşekkürler yine de tavsiyen için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Şu cihazı alan arkadaşlar var mı ?

http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/ACER/AS7750G-2436G75MN-p-65027-c-24.htm

Almisken iyi bi sey al darty internet alisverisi konusunda sikintili ayrica.
    Şu ürün 200 fazlasi var ama 7200rpm en onemlisi full hd ve usb 3.0 gibide artilari var.
  • Darty'nin mağazasından alacağım ve indirim bekliyorum zaten.

Üzerinde i5 işlemci olan ve 7670M olan, 17.4'' ekran olan kaç notebook biliyorsunuz ?

"Şu ürün" dediğiniz MSI'inki mi ?
  • Graphic kartina bisey demem ama ekran biyutunun buyuk olmasi pil omrunu olumsuz etkileyecektir, ayrica 17,4" 1366x768 cozunurluklu bir ekranin ne gibi bir avantajindan bahsedebilirizki? Evet msi dan bahsediyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.